Foto bij You're my life now - Niall James Horan

This is part two for my lovely Vivian, also known as Publisher. I hope you like it babe.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Publisher

    Best toepasselijk, deze lezen na 4 jaar. Ja, ik lijk nu de stalker want ik ben alles aan herlezen en opnieuw aan het reageren op fantastische stukken die al jaren oud zijn. Maar terug naar het feit waarom het toepasselijk is om hem opnieuw te lezen, aangezien ik afgelopen november voor het eerst op de Eiffeltoren stond en meteen door mijn knieën zakte door mijn enorme hoogtevrees. Het heeft oprecht een kwartier geduurd voordat ik naar boven kon kijken en zelfs toen moest ik iets vasthouden. Zou niet erg zijn om hem vast te houden, echt totaal niet. Vooral niet omdat het tyfus koud is daarboven door de wind en februari is sowieso niet warm. Maar ik weet het nummer dus niet meer, dus ik zat helemaal klaar om mijn ogen eruit te huilen en toen deed het nummer het niet! Zo jammer, maar nog steeds al je woorden zijn zo enorm mooi, jij bent mijn motivatie om alles hier op Q op te pakken en door te gaan. Dankjewel daarvoor

    7 jaar geleden
  • agirlx

    awh, zo schattig! en vooral hoe hij het beschrijft x

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    (H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Bennedict

    That was beautiful. I really can't believe how happy this makes me feel. They're just such a cute couple. They should be together. But only time will tell.
    It's true literature Emma, it's just beautiful. And I downloaded that song yesterday.

    1 decennium geleden
  • 1Dazzle

    Dit is echt het liefste ooit!! :') <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen