Foto bij * Fifteenth *

Onzeker prul ik met mijn gsm en leun tegen de schouder van Louis. Louis geeft het adres van Danielles appartement aan de dikke, besnorde taxichauffeur door. “ Did you have a great time?”
Ik span mijn benen tegen elkaar aan en knik. Lampen stuiven door de ramen en ik vang een glimp op van zijn heldere pupil. Zijn ogen waren altijd al mooi. Al vanaf de kleuterklas.

“ Hey, driver. Do you want to earn a hundred bucks? “ De man met zijn bierbuikje en snoezige snor knikt geïnteresseerd. Louis drukt de man honderd pond in zijn hand en fluistert hem wat in zijn oor. “ But you have to violate the traffic!” Ik kijk hem benauwd aan. “ Otherwise we won’t get there on time.”

Meteen word ik achterover gesleurd wanneer de chauffeur het gaspedaal indrukt. Ik hou de arm van Louis onwankelbaar beet en voel door de rillingen in zijn arm dat hij grinnikt. “ Louis, what the..” Mijn stem is onhoorbaar door het flinke getoeter in het verkeer. Heeft die man gezopen?!
Ik zie de rode wijzer meer naar rechts draaien. 90 km/h, 100 km/h, 110 km/h! Ik draai me om en zie alle bestuurders verbeten kijken. Mijn haren raken per ongeluk het gezicht van Louis. Hij wrijft lachend zijn wang. Verantwoordelijk neem ik zijn hand en strijk ik bezorgd zijn kaak.

“ I’m so sorry!” Lach ik paniekerig. Hij is niet kwaad, integendeel. We liggen samen in een deuk terwijl de weg - met ondertussen 120 km/h – onder ons glijdt.


|| 15 ||

Reageer (3)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG verhaal <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Involved

    Shame on me, ik zie nu pas dat ik de vorige keren helemaal vergeten was een reactie te plaatsen!
    En deze veelste geweldige story verdient dat echt wel!
    Vandaar dat ik nu een extra lange reactie ga neer zetten (meestal weet ik niks te zetten in een reactie, dus ik kan aansprakelijk worden gesteld voor een reactie vol met onzin:))
    Ik moest echt lachen bij het idee dat je de chauffeur extra geld gaat geven om alle verkeersregels aan zijn laars te lappen, echt geniaal bedacht! Nu is het moment al aan gebroken dat ik niks meer weet te vertellen maar ik wil deze reactie nog niet afsluiten dus hier wat onzin gfhyehkgdijffjtrjfwyhithjjfjyt
    Nu heeeeel snel veder want ik wil dolgraag weer een hoofdstukje lezen;)

    Xx<3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen