Behalve mij was er niemand in huis en had ik dus de vrijheid om alles te doen. Ik schopte mijn Vans uit en nam een joggingbroek vast en gooide daarboven op een sweater.
"Alles draait om de seks.." gromde ik en sloot de deur achter me van de badkamer. Mijn haar deed ik in een losse knot terwijl ik mijn blik op de spiegel had gericht. Mijn spiegelbeeld was niets veranderd. Hetzelfde meisje, dat iedere dag hetzelfde door moet maken. Het was alsof iedereen die me pijn deed zout op mijn wonden strooide.
Maar het was mijn eigen schuld, ik moest gewoon een sterker persoon zijn. Ik kon dit simpel weg niet verdragen al die pijn opnieuw en opnieuw.
Ik sprong onder de douche en genoot van de stralen die over mijn lichaam gleden. Hoe ik me voelde? Vies, ik wilde zo snel mogelijk zijn aanrakingen wegwassen. Geschrokken keek ik op en draaide ik de kraan uit.
"Wie is daar?" was mijn twijfelende vraag. Zwak gemompel weerklonk vanachter de deur. Dat was Megan niet, zij had immers niet zo'n zware stem.
"Pap, ben jij dat?" was mijn tweede vraag. Weer was niets anders te horen dan binnensmonds gemompel. Binnen een seconde had ik mijn lichaam bedekt met een handdoek en stapte ik de douche uit. Mijn stappen werden steeds kleiner toen ik de deur naderde.
"Wie ben je?" weer was ik het die praatte. Als antwoord begon de persoon keihard op de deur te bonzen. Mijn vingers omklemden het slot en langzaam draaide ik die om.
"Owen?", mijn stem klonk zo verbaasd als ik was. Owen is mijn buurjongen.
"Ja, ik kwam vragen of jullie nog wat suiker in huis hadden" grijnsde Owen scheef. Ik schudde licht mijn hoofd toen ik zijn smoes hoorde, maar tegelijkertijd verscheen er een glimlachje op mijn gezicht.
"Hoe kom je binnen?", en liet de deur op een kier staan zodat hij alleen mijn gezicht zag.
"Vroeger toen je kleiner was, moest ik nog weleens op je passen en toen heb ik een sleutel gekregen van het huis.." verklaarde hij simpel, waarop ik begrijpelijk knikte.
"Wat kom je hier écht doen?" grinnikte ik.
"Nee, ik kwam echt voor de suiker eigenlijk.." klonk zijn stem serieus.
"Oke, wacht even ik moet me nog even.. aankleden" mompelde ik zacht en draaide de deur weer op slot.

Sorry dat ik gisteravond geen hoofdstukje plaatste maar ik was bij vrienden en het lukte me niet om te schrijven.. xxx <33

Reageer (9)

  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    sneel veerder (H)

    1 decennium geleden
  • xMuppet

    haaha snel dorr

    1 decennium geleden
  • Chuks

    Damnn ik dacht echt verkrachter ofso.. ;o je liet me een miniharttaanval krijgen ;o

    1 decennium geleden
  • Faery

    Haha, lol.
    Suiker lekker orgineel ;3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen