Verbijsterd bleef ik achter in mijn kamer. Zij was zeker niet als alle andere meisjes. Waarom wilde ze het niet gewoon met me doen? De enige die op deze vraag antwoord kon geven was Niamh, maar die was ons appartement uit gevlucht.
Waren mijn aanrakingen dan zo schrikwekkend? Een schreeuw van woede liet ik horen en stampte toen naar beneden waar ik Harry aantrof zijn lippen op die van het meisje gedrukt. Waarom lukte het hem wel? Waarom kon ik dat niet gewoon?
Nee, ik kon het wil maar ik had gewoon weg het verkeerde meisje uitgekozen.
Ik graaide mijn leren jack van de kapstok en verliet het appartement.
De zon was er niet meer en had plaats gemaakt voor de grauwe wolken. Mijn gedachten verschoten weer naar Niamh. Ik had haar nummer niet eens, hoe moest ik nu ooit contact met haar houden? Ik wist niet waar ze woonde en na onze maand vakantie moesten we weer op tour. Waar was ze dan verdomme.
Ik wilde haar gewoon nu, hier op dit moment. Haar bewegingen maakte me gek en mijn kleine vriend onder me begon al te groeien door haar alleen maar te zien. Nee dit noemde ze geen verliefdheid, nee ik wilde haar gewoon meer dan iets op deze wereld. Haar lichaam heeft de perfecte vorm en haar borsten waren gewoon perfect. Dan moet het geweldig zijn om haar te pakken.
Ik stapte de bekende club binnen en duwde ieder meisje weg behalve onze fans, ik moest voorkomen dat we haters kregen. Ik nam plaats op één van de barkrukken en nam gulzige slokken van mijn drankje.
"Hey" weerklonk er een zwoele stem naast me. De moeite om me om te draaien nam ik niet. Het enige waar ik moeite voor wou nemen, was Niamh. Maar die was voorgoed verdwenen uit mijn leven en de kans om haar tegen te komen was klein.
Ik moest het gewoon anders aanpakken om haar te krijgen en ik wist hoe, maar ik kreeg de kans daar niet meer voor.
Ik moest contact met haar kunnen maken, het was haar ook gelukt zonder mijn nummer, adres of iets dergelijks te weten.
"De brief" schreeuwde ik overrompeld en wist niet hoe gauw ik naar mijn appartement moest. Zij had me geschreven misschien had ze haar adres vermeld.
Ik negeerde Harry en het blond harige meisje op de bank en het enige waar ik aandacht was seks met Niamh, en de brief natuurlijk.
Zuchtend nam ik plaats op mijn bed met de brief tussen mijn vingers.
"Stel me niet teleur.." mompelde ik hopend op aanwijzingen van haar.
De brief van haar vriendin las ik nogmaals door, en opnieuw en opnieuw, maar ik ontdekte geen persoonlijke gegevens van haar.
"Verdomme Niamh" vloekte ik hardop en verfrommelde de brief tot een klein prop.
Ik had mijn kansen goed verspild bij haar, gefelicteerd Harry.

Ah Zayn toch, heeft iemand behoefte om naar hem toe te gaan, of verdiend hij dat niet? :p love you'll <33

Reageer (13)

  • thatonechild_xo

    ik wil wel hij is te sexy en i (H) players

    1 decennium geleden
  • lord

    Pleaseeeee snel verdeaahh!! ik bn zoo benieuwd!!x

    1 decennium geleden
  • Prissy

    Ik zou ut ook niet doen hoor hij mag wel beroemd zijn maar dat heeft dan geen reden om me benen wijd te doen voor hem wat een zelf respect heb je dan denk ikdan :3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • Faery

    Hij mag wel naar mij toekomen hoor. -Wenkbrauwwiebel- :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen