De aanrakingen die Zayn maakte telde ik niet, maar ik wist wel dat ze nu over de honderd bereikt hadden. Ik word met de minuut gekker van hem. Natuurlijk had ik het hem allang duidelijk gemaakt, door elke keer zijn hand weg te slaan maar het leek hem allemaal niet veel te schelen.
We zaten nu op zijn kamer en er speelde een ongemakkelijke stilte tussen ons en zijn ogen verklappen geen woord.
En dan die kus in de bioscoop voelde alleen maar verkeerd aan, geen greintje goeds. Maar alles in me schreeuwde naar meer Zayn. En toch wil ik het niet, ik wil niet meer Zayn. Alles van binnen ligt in de knoop, ik weet gewoon niet meer wat ik wil en dat werkt frustrerend.
Onverwachts kwam Zayn voor me staan en duwde me zacht achterover op zijn bed. Wat was hij nu weer van plan?
Zijn adem kon ik inmiddels voelen over mijn huid en zijn ogen waren zo veel beter te bewonderen want ja hij had ongelofelijk mooie ogen. Zijn lippen waren té dichtbij dus daarom zette ik mijn handen op zijn borst en duwde hem naar achter, zinloos. Hij blijf gewoon boven me hangen en maakte de ruimte tussen onze lichaam kleiner en kleiner.
"Kom op, waarom doen we het niet gewoon?" kreunde Zayn moeilijk terwijl hij zijn blik vasthield op mijn lichaam.
"Wat?" was mijn vraag, niet wetend wat hij wilde.
"Is het dan niet duidelijk?" schreeuwde hij bijna waardoor zijn adem goed ruikbaar was, en geloof me die adem van hem is waanzinnig lekker. "Ik wil je verdomme", hij onderdrukte zichzelf niet langer en plaatste zijn lippen op de mijne. Hij wilde me dus..
Maar ik hem niet, toch? Mijn lichaam liet ik gewoon liggen en ik zoende hem niet terug misschien begreep hij de hint dan.
"Kun je niet gewoon meewerken?", hij stopte even met 'onze' kus en keek me toen geërgerd aan. Natuurlijk wilde ik dit niet, ik was nog maagd en ik wilde niet ontmaagd worden door hem.
Alles in me ontspande ik toen ik iemand op de deur hoorde kloppen, en ik was degene meer dan dankbaar.
"Zayn, is alle-" Zayn luisterde niet eens naar hem aangezien hij bezig was met mijn shirtje maar trok meteen zijn handen terug toen ik hem een harde tik gaf.
"Blijf van me af" siste ik tussen mijn tanden door, en maakte het onhoorbaar voor degene achter de deur.
"Harry, en nu wegwezen" beveelde Zayn tegen degene achter de deur. Zijn voetstappen klonken steeds vager en Zayn begon steeds wilder te doen. Ik pikte dit niet langer, hij kon me niet zomaar doodleuk betasten en vervolgens seks met me hebben.
In een beweging had ik Zayn van me afgegooid en liep ik zijn kamer uit. Waren dan alle jongens hetzelfde? Wilden ze allemaal, stuk voor stuk, één voor één dan alleen maar seks met me?
Terwijl andere wél gelukkig kunnen zijn, of is dat ook allemaal bedrog? Met luide snikken verliet ik zijn appartement, voor de tweede en laatste keer.

Ten eerste wil ik jullie echt bedanken. Ik baalde er verschrikkelijk van dat ik dat hoofdstukje had geactiveerd perongeluk. Maar toen las ik jullie reacties en toen viel er een last van mijn schouders af. Jullie zijn echt de beste <33

Reageer (16)

  • Gunderson

    haha
    Zayn is ff een ***joch hier man niet normaal

    9 jaar geleden
  • thatonechild_xo

    yeeey zayn is een PLAYER

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    woop woop, bad zayn ^^

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG verhaal <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • ZaynLover

    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen