Foto bij * Fourteenth *

Noem me één reden om niet met hem mee te gaan? Dat denk ik dus ook. Ik volg de blik van Danielle die snel met een schuddend cocktailglas naar me toe huppelt. “ You’re already going?”
Ik knik en wiebel wat onzeker van links naar rechts. Ik heb eigenlijk geen idee waar dit naartoe zal leiden. Danielle werpt mij een mistroostige blik toe en duwt me de sleutels in de hand. “ You know what? Stay in my penthouse, darling. I’ll spend the night with Liam!” Ze knipoogt stout terwijl ik haar dankbaar twee, drie of zelfs vier kussen op de wang druk.

Ik haal een frisse neus, maar rits meteen mijn tas open om mijn vibrerende gsm te nemen.

Don’t be naughty, Honey! Xx

Danielle heeft makkelijk praten. Zij kan een avond vol vurige seks verwachten, terwijl ik in mijn pyjamabroek romantische films naar binnenwerk. Alleen. De kille bries geeft me een stekelige laag over mijn benen, ook kippenvel genoemd. Ik kruis mijn armen over elkaar en klappertand.
Louis bemerkt dat ik het koud heb. Glunderend haalt hij langzaam de rits van zijn leren jack naar beneden en neemt hem in één zwenk af. Het warme, comfortabele gewicht van zijn jacket rust nu op mijn schouders.

En met nog steeds ijskoude benen stap ik de taxi in.


|| 14 ||

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen