Foto bij Ch.20 Driving

(pov Maria)
De volgende ochtend werd k wakker door gehuil naast m'n bed. Ik keek in het wiegje en kreun ''Allyson, moet dat nu?''. Zuchtend stond ik op en til haar op. Ik keek op de klok en zag dat het half 7 was. Slaperig loop ik naar de badkamer en laat het babybadje vollopen en bader Allyson erin. ''Vandaag je eerste prikje, en Joe gaat mee''glimlach ik en was haar voorzichtig. Ik kleed haar aan en zet haar op bed en doe snel een jurkje aan.
In de keuken maak ik een flesje aan en warm het op. Er werd aangebeld en ik opende gordijnen en zag Joe's auto. Ik liep naar de voordeur en deed open ''hey, jij bent vroeg''grinnik ik. Hij grijnst ''k dacht, jij kan vast een goed ontbijtje maken, en aangezien Winston vergeten is gisteren boodschappen te doen''. Ik schud afkeurend m'n hoofd ''dat kan toch niet, u hond de schuld geven meneer Jonas''. Hij grijnst ''iemand moet hier toch d schuld hebben?''. Lachend liet ik hm binnen ''kom er maar in, kheb vast nog wel genoeg voor je''. We liepen terug naar de keuken. ''goedemorgen Allyson''glimlacht hij en aait over haar wangetje. Meteen grijpt ze met haar handjes naar hem toe. ''wil je naar Joe?''. Ik ovrhandig haar aan Joe ''alstu''. ''hey kleintje''grijnst hij ''ben je mama nu al zat?''. ''ea,pas op hea''waarschuw ik hem. Een brede grijns verschijnt op z'n gezicht ''ik zou niet durven''. Grinnikend begin ik aan het ontbijt.
Ik dekte de tafel en zette zijn bord klaar. ''het ziet er heerlijk uit''. Ik glimlach ''fijn''. Ik ging tegenover hem zitten en nam Allyson van hem over en gaf haar flesje. Tussen m'n wimpers door kijk ik af en toe naar Joe en glimlach kort. ''het eten is heerlijk''mompelt hij met volle mond. Ik glimlach ''fijn''.

(pov Joe)
Terwijl Maria Allyson eten aan het geven is zat ik te ontbijten. ''dus.. hoe was het etentje?''vroeg ze voorzichtig. Ik keek op ''het was gezellig''glimlach ik. ''En wat heb jij gedaan gisteravond?''vervolgde ik. ''Mike is gister nog langsgeweest, filmpje kijken''. Ik stikte bijna in m'n broodje maar slikte hem snel door ''Mike? gisteravond?''. Ze knikt ''hij kwam spontaan langs, t was gezellig, gewoon''. Ik plukte stukjes van m'n brood ''dus.. is er nog wat.. gebeurd?''. Ze werd rood ''misschien''. Ik keek haar met grote ogen aan ''ik dacht dat j hem niet leuk vond?''vroeg ik verbaasd, en zelf verbaasd over m'n reactie en herstelde me ''ik bedoel... wat maakt mij dat uit, je moet zelf weten wat je met je leven wilt doen''. ''t was gewoon een ontschuldige zoen.. niets bijzonders ofzo''. Ik knik en eet wat ''nou, khoop dat het wat word tussen jullie''. Ze knikt. Het werd ongemakkelijk en ik wierp een blik op de klok ''misschien moeten we ervast heen rijden?''. Ze knikt ''is goed''. Ze deed Allyson in de maxicosi en zette hem in mijn auto. Ze stpate in en samen reden we naar het gebouw. ''komt Mike vandaag ook?''. Ze haalt haar schouders op ''volgens mij niet''. Even bleef het stil ''waarom vraag je het?''. ''gewoon.. ik was benieuwd''. Ze glimlacht kort ''je hoeft je heus geen zorgen te maken hoor''. Ik schud m'n hoofd ''ik maak me geen zorgen''. Ze keek naar buiten en staarde naar de weg.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen