Niamh sloeg ongemakkelijk mijn hand weg en genoot van het uitzicht. Dit gaf mij de tijd om haar zonder gestoord te worden haar nauwkeurig te bestuderen.
Haar blond haar had ze gestijld en het viel perfect rond haar gezicht. Ze had hemelse ogen, met de kleur blauw. Lang keek ik niet naar ogen, bang om erin te verdrinken. Ze had een schattig klein neusje en haar volle lippen maakte het compleet. Toch ergens diep in me deed het me pijn. Pijn, dat ik haar pijn ging doen.
Wild schudde ik deze gedachten van me af, ik was geen watje zoals Harry me weleens noemde. Ik kon dit, het was maar een meisje. Ze was precies zoals al die andere meisjes.
Niamh schraapte haar keel waardoor ik mijn blik van haar afwende.
"Vind je het wat?" was mijn vraag.
Klonk ik nou een tikkeltje onzeker? Nooit.
"Heel mooi" zuchtte ze dromerig.
"Fijn" beet ik haar toe. Ze moest niet denken dat ik me gewonnen gaf. Of was het voor haar geen spel? Was dit een doodgewone date onder spanningen? Gewoon genieten van elkaar en leuke gesprekken voeren?
Het einde kwam al inzicht en het water onder ons verdween. Toen we beneden waren opende een man ons deurtje en pakte beleefd de hand van Niamh vast om haar uit het ding te helpen. Slijmbal.
Ik nam haar hand vast richting onze volgende bestemming. De bioscoop. Daar zou ik mijn tweede kans krijgen. We kwamen terecht in Zaal 3 en namen plaats op onze stoelen. Haar glimlach was niet weg te poetsen van haar gezicht, en ze liet duidelijk zien dat ze van deze dag genoot. Ze moest hier niet van genieten. Ze hoorde nu te genieten van onze seks niet van dit gedoe.
Mijn hand schoof een plukje uit haar gezicht terwijl zij toekeek hoe de film begon. Kijk verdomme nou eens naar mij. Ze leek mijn gedachten te horen en ze wende haar blik naar mij toe. Mijn gezicht boog ik voorover tot we een neuslengte verwijderd van elkaar waren. Wat kon mij die film op dit moment nou schelen..
Haar lippen waren zo zacht en het leek alsof ze nog nooit aangeraakt waren. Ze waren zo perfect tot ik mijn lippen rúw op de hare drukte. Mezelf onder controle houden lukte me niet meer maar op de één of andere manier straalde zij zoveel rust uit dat ik me meteen terug trok. Volgende bestemming, mijn appartement.
Driemaal is scheepsrecht, toch?

In het volgende hoofdstukje word de date vervolgd en dat hoofdstukje post ik waarschijnlijk morgenvroeg.. xxx <33

Reageer (11)

  • Nibbits

    verder(H)

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder en er moest zayn staan :D

    1 decennium geleden
  • SEXYSTYLES

    Haha, oh god..

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    er staat Niamh als titel, ge moest daar Zayn typen (;

    1 decennium geleden
  • Calypso

    Leuk, snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen