Mijn kuif had ik eindelijk in de juiste vorm en een zelfvoldane grijns verscheen op mijn gezicht toen ik zag dat het tijd was om te gaan.
"Veel succes" wenste Harry me toe, maar zijn opmerking werd meteen weer weggewuifd door mij.
"Bedankt, maar ik krijg haar wel zo ver" knipoogde ik vriendschappelijk en verliet ons appartement.
De zon stond hoog aan de hemel en er was geen wolkje aan de lucht te bekennen.
Mijn grijns werd groter toen ik een meisje met blond haar zag wachten bij de ingang van Starbucks. Dit keer was zij niet degene die te laat was, maar ik. Om precies te zijn een kwartier te laat.
"Je bent te laat" mompelde ze al eerste zonder een begroeting.
"Weet ik.." antwoordde ik nonchalant en relaxed. Niamh was van plan bij Starbucks naar binnen te gaan, maar op een goede date ging je niet naar Starbucks, ik had iets anders geregeld.
"Kom" was mijn enigste aanwijzing en trok Niamh naast me zodat ik haar hand kon aanraken. Zacht wreef ik met mijn duim over haar hand en verstrengelde onze vingers. Niamh leek hier geen problemen mee te hebben en dat beviel me wel.
"Waar gaan we heen?" was haar vraag maar ze hield haar blik strak vooruit.
"Verassing" grijnsde ik scheef en keek vol vermaak toe hoe ze naar onze handen keek. Mijn capuchon had ik hoog opgetrokken zodat ik geen last zou hebben van gillende fans. Gelukkig kwam onze bestemming al in zicht dus versnelde ik mijn pas en Niamh automatisch ook.
"De kabelbaan?", haar stem stond vol verbazing maar ook vrolijk en opgewekt. Haar gezicht begon te glunderen en in haar ogen verscheen een twinkeling. Ongelofelijk schattig. Ik nam haar hand vast en begeleide haar in de kabine en niet veel later steeg het op. Ik ging tegenover haar zitten zodat ik perfect uitzicht had op haar en haar lichaam. Expres liet ik mijn mobiel vallen in de hoop dat zij het ging oprapen, en dat deed ze. Mijn ogen hadden nu het volle zicht op haar decolleté die er waanzinnig verleidelijk uit zag. Snel wende ik mijn blik af zodat ze het niet zou merken. Ik bedankte haar vriendelijk voor het oprapen van mijn mobiel en propte het terug in mijn zak. Ondertussen verplaatste ik mijn hand naar haar bovenbeen.
Ik had de tijd, tijd genoeg om haar zover te krijgen.

Aah, jullie zijn echt té lief <3 Bedankt voor al jullie reacties die maken me echt heel blij. Ik hoop dat dit doet aan jullie verwachtingen en ik ga nu het nog een stukje schrijven die activeer ik vanavond en heel misschien nog één om 00.00? Love you'll <33

Reageer (7)

  • thatonechild_xo

    zo sexy

    1 decennium geleden
  • Divide

    HIHI(:

    HE'S SUCH A BAD ASS!

    1 decennium geleden
  • SEXYSTYLES

    Perrvvv.

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • supperwomen

    Zo die heeft er zin in.. Ik weet zeker dat hij Niamh niet zo ver krijgt!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen