RENSKE POV
Ik loop door de stad met Harry naast mijn zij, hij kijkt me aan maar ik kijk weg. Dan begin ik te blozen, hij glipt tussen mijn vingers en pakt mijn hand vast. 'In de toekomst zal alles beter zijn' fluistert hij in mijn oor en geeft me een knipoog. 'EEN MC DONALDSSSSSS' hoor je Niall gillen. Wie zou het ook anders zijn. Niall houdt van eten. Dan maken we een beslissing en lopen we naar de Mac Donalds. 'Wat wil je eten?' vraagt Harry. ''Doe maar wat frietjes en een hamburger''. Hij bestelt het voor mij en neemt precies hetzelfde.

NIALL POV
Romy is mooi.. Ze is niet perfect, maar ik hou er van als meisjes niet perfect zijn. Dan zijn ze juist schattig. ''Wat wil je eten?'' vraag ik aan Romy. 'Doe maar wat frietjes.' ''Waarom neem je zo weinig?'' 'Ik vind mezelf dik'. Hoezo zou ze zich nou weer dik voelen, ze is mooi zoals ze is. ''Je bent niet dik'' Ik bestel het en doe er nog een Big Mac bij. Romy ligt ondertussen op de grond van het lachen. Dit is best schamend want ze ligt in de Mac Donalds op de grond in een hoek.. te lachen. Maar toch hou ik van haar. Alles is besteld en we gaan zitten. ''Zullen we het bekend maken?'' vraag ik aan haar. 'Ja..'.

BRITNEY POV
We zitten aan een tafeltje met ij 6-en. Louis zit naast me en houdt al de hele dag mijn hand vast. 'Je bent mooi' fluistert hij in mijn oor. Ik begin te blozen en zeg; Dankje.. ''Wat zitten jullie te fluisteren?'' vraagt Harry nieuwschierig. Louis begint te blozen en ik moet daarom een beetje giegelen. ''Loop je even mee?'' vraagt Louis. Hij pakt mijn hand en we staan om het hoekje. Hij geeft me een armbandje met 'be mine' er op, en kust me dan op mijn wang. 'Wil je mijn vriendin zijn?' vraagt Louis. ''Ja tuurlijk'' zeg ik super blij en de glinsteringen komen in mijn ogen. Wat zal er in deze tijd gebeuren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen