Foto bij * Thirteenth *

Bonjour! <3 Sorry dat ik zo laat een nieuw hoofdstukje plaats, maar ik had vandaag een heerlijk en gezellig Frans dagje in het stadje Namen! :D Dus vandaar.

Enjoy! :D xxx

Mooi niet. Met ruzie gaan we fase drie niet beëindigen. Moeiteloos laat Harry me los en brengt me naar Louis toe. Ik probeer mijn arm die hij beet neemt, terug te trekken maar hij blijft maar iets onverstaanbaars brabbelen. “ Casanova,” hoor ik hem Louis aanspreken. “ Just getting some drinks, Harry…” Ook al kijkt Louis mij niet in de ogen, ik weet dat hij met zijn ogen draait. “ Now is your turn Eleanor!” Harry knipoogt. Ik kijk weg en de blauwe ogen treffen de mijne.

“ You owe me a drink!” Knipoog ik naar hem. Wie mij vanavond op de dansvloer zag sjezen zou me allang voor krankjorum verklaard hebben, ik schaam me nu nergens voor. “ Why?” Raak. Precies het antwoord wat ik wil horen. “ Because when I looked at you, I dropped mine!” Louis knippert sexy met zijn ogen en heeft mijn lolletje door. Hij lacht naar me wanneer ik me plots dichter naar hem toebuig. “ That is my cheesy line!”

Alles is weer uit de wereld in de vipruimte en ik kan me weer focussen op Danielle en mijn feestverslaving. “ That was so damn much fun!” Liam lacht naar Danielle en ik loop een tikkeltje sneller en een meter vooruit om hun kus te ontwijken. Ik haat het om Danielle kussend in mijn bijzijn te hebben. Alle vier overige jongens springen van de stalen trap af en we zijn nu compleet aangetroffen in de bar. Ik schok wanneer stevige handen op mijn schouders tikken.

“ Let me drive you home. “

|| 13 ||

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen