Foto bij Ch.19 - Thinking about you

(pov Joe)
Eenmaal thuis kleed ik me om. Ik trok een schoon wit strak shirt aan en een skinny jeans. Snel fatsoeneer ik m'n haar en deed er wat gel in. Ik keek in de spiegel en knik goedkeurend. Ik liep naar beneden. ''Winston, naar buiten, ik moet zo uit eten''zei ik terwijl ik de deur openhou. Hij sjokt naar buiten. Ik deed wat deo op. M'n telefoon ging en kreeg een smsje :
Waar ben je? xx
Ik keek op de klok en zag dat het al 7 uur was geweest. Snel haalde ik Winston weer naar binnen en reed naar Sarah. Ik belde aan en ze deed open. ''hey schat''. Ik glimlach ''hey, sorry dat ik wat laat ben''. Ze haalt haar schouders op ''het geeft niet''. Ik stak m'n arm naar haar uit en giechelend haakte ze haar hand in m'n arm en begeleide ik haar naar de auto.
We stapten uit bij een restaurant, gevolgd door paparazzi. Ik pakte haar hand en liep naar binnen. ''waar wil je gaan zitten?''. Ze haalde haar schouders op ''maakt niet uit''. Ik liep naar het tafeltje bij het raam.
''waarom was je zo laat?''vroeg ze. ''ik was bij Kevin en Danielle op bezoek''. Ze knikte ''ok, was het gezellig?''. Ik knik en keek naar het eten wat we hadden besteld dat op onze borden lag. Ze keek me aan ''ben je ook nog bij Maria langs geweest? aangezien je daar wel vaak bent''. Ik keek haar aan ''goed, ik ben daar ook geweest''. Ze liet en diepe zucht ''waarom vertel je het me niet eerlijk?''. Ik bleef stil en at van m'n eten. ''dat ik dit vraag''mompelt ze. Ik keek haar vragend aan. ''vindt je haar nog leuk?''. ''wat? Nee! natuurlijk niet, ik hou van jou''. ''Meen je het?''vroeg ze onzeker. Ik knik en ik besefte wat ik net heb gezegd. Ik kon mezelf slaan, waarom zeg ik het niet gewoon eerlijk? ''Dus wat ga je doen morgen?''. ''naar de studio, m'n nieuwe nummer instuderen. Zachtjes wreef ze met haar vingertoppen over m'n hand en knikt ''klinkt leuk, kan ik mee?''. ''ehm.. nee sorry schat, er zijn al zoveel mensen in de studio, dus dat word allemaal een beetje krap in een ruimte. Ze knikte duidelijk wat teleurgesteld. Ik wreef over haar arm ''schat, ik maak het goed met je oke? Morgen is gewoon even wat belangrijker''.

(pov Maria)
Allyson lag al in bed en eenzaam zat ik op de bank tv te kijken. Een zucht verliet m'n lippen. In gedachte speelde ik met m'n glas en staarde naar de tv. Waarom was het nou zo moeilijk? Telkens wanneer hij een stap neemt, neemt hij snel 2 passen terug. Wat heeft Sarah wat ik niet heb?
De deurbel ging en ik liep naar de deur en deed open. Het was Mike die voor de deur stond met een bosje bloemen. Hij begon te grijnzen ''hello''. Ik keek hem lachend aan ''ehm, hey, wat doe jij hier?''. ''ik kwam hier toevallig aan en ik dacht, ik bel eens aan''. ''je woont niet in de buurt, beter, je woont helemaal aan de andere kant''lach ik. ''goed dan.. ik kwam omdat ik op bezoek wou komen''. Ik liet hem binnen. Hij hangt z'n jas op en liep naar de woonkamer. ''slaapt Allyson al?''. Ik knik ''neem plaats''. Hij ging op de bank zitten ''wil j wat te drinken?''. ''heb je Cola?''. Ik knik en liep naar de keuken en haalde wat te drinken en liep terug. Hij had zich al comfortabel gemaakt op bank en sloeg zijn arm om de leuning. Ik zet zijn drinken in en ga naast hem zitten. ''waar zijn je ouders?''. ''een weekendje weg''. ''oh, lekker rustig hier dus?''. Ik knik lachend. Ik kroop wat dichter naar hem toe. Misschien moet ik hem toch een kans bieden. Hij is lief, aardig, en knap. Alles wat een meisje wil hebben, behalve dit meisje, dit meisje heeft alleen Joseph Adam Jonas in haar hoofd.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen