Srry dat ik deze story zo verwaarloos, en dat hij saaier wordt...
Maar het probleem is dat ik heel veel huiswerk enzo heb, en het gaat ook steeds slechter op school en ik typ dit terwijl ik nog 5 vakken moet afmaken, maar whatever..
Ook vind ik 1D steeds leuker & Ralf blijft een top jongen, maar qua muziek luister ik nu liever echt naar 1D..

We liepen naar binnen richting onze kluisjes. Ralf was blij nadat hij het rooster had gezien:
1 - Wiskunde
2 - Wiskunde
3 - Natuurkunde
4 - Lichamelijke opvoeding
5 - Scheikunde
6 - Engels
7 - Muziek
Wiskunde ging nog wel, maar dat je blij kon zijn met nask?
Omdat Ralf nog niemand kende, en ik geen zin had in m'n vriendin zat ik de hele dag naast Ralf. Ralf had hier al een schermclub gevonden en zich inschreven. En omdat hij mee ging naar de manege, moest ik mee naar schermen. Al het huiswerk hadden we tot nu toe toch al in de les af. Nog 1 uurtje te gaan.
Ik was Ralf helemaal vergeten te vertellen over dat onze school een 'speciale school' is. Zelf toetsen inplannen, en -wat Ralf niet helemaal verwachte- 'halve bel methode'. Je hebt een les van 50 minuten. Na 25 minuten uitleg gehad te hebben gaat 'de halve bel' en vervolgens kun je 25 minuten zelfstandig met muziek op luisteren.
We waren nu bij het muzieklokaal. 'Vandaag gaan we kijken hoe jullie vooruit zijn gegaan.' begon de docente. Ik schrok, ik kon me nog herinneren dat ik in de eerste 'Click Clack' had gezongen en begeleid had op met een keyboard. Samen met een paar vriendinnen. Dit moesten we filmen. Die zou ze nu waarschijnlijk laten zien.
Ralf zag dat ik rood werd en vroeg wat er was. Ik legde het uit.
Hij schoot in de lach, en ja hoor, daar klonk Click Clack door het lokaal. Waarom hadden we ook zo'n smartboard?
Ik zag Ralf geamuseerd kijken. Zachtjes begon hij mee te neurieën. Niet te hard, zijn stem was eigenlijk te laag, maar hij kon het toch niet laten. De docente hoorde dit en zette het filmpje op pauze. Ze vroeg Ralf naar voren. Nu was het mijn beurt om te lachen en geamuseerd te kijken...

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
Oke, dat van dat filmpje is dus serieus echt gebeurd ;)

Reageer (1)

  • PeterXpan

    leuk snel verder ik heb zo lang gewacht op een nieuw deeltje
    jij schijft goed (Y)(L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen