Gedachteloos liet ik mijn ogen over de brief glijden, die bedoeld was voor Zayn. Was dit de beste beslissing? Megan was er altijd voor me en had altijd het beste met me voor, ook nu. Misschien moest ik me gewoon mee laten slepen en een keer stoppen met terug trekken.
"Niamh" gilde een stem luid. Een stem die ik uit duizenden herkende, Megan.
"Megan wat doe je hier?" vroeg ik overrompeld en keek toe hoe Megan op mijn bed plaats nam.
"Je klonk nogal somber toen je ophing, en ik dacht dat je wel iemand kon gebruiken" verklaarde ze haar aanwezigheid en nam me voorzichtig in een omhelzing.
Tranen die nu over mijn wang stroomden waren niet om Zayn, nee dat was wel het minste waar ik me zorgen over moest maken. Mijn ouders waren nooit thuis en veel aandacht gaven ze me niet, sterker nog ik kreeg geen aandacht. Mijn leven was gewoon een grote puinhoop.
Geen vader die me trots voorstelde aan zijn collega's of vrienden, geen moeder die me meenam naar het dichtbijzijnde speeltuin. Natuurlijk ging dit over vroeger, nu zou ik me kapot schamen als mijn moeder me meenam naar een speeltuin. Maar toch, stiekem diep in me wenste ik dat mijn moeder me daar mee naar toe nam.
"Barst maar los" fluisterde Megan lief en wreef geruststellend over mijn rug.
Daar kwamen ze, de tranen die nog niet steeds niet op waren. Ze stroomden weer volop over mijn wangen.
"Ik begrijp dat je morgen niet meer wilt.." suste ze me verder.
"Nee, het is goed. Ik ga wel maar ik doe het voor jou" snikte ik zacht.
Megan wist de juiste woorden even niet te vinden, maar kwam wel op het juiste idee.
"Laten we een avond houden, alleen wij. Jij en ik. Geen jongens geen problemen, even alles vergeten. Wat denk je?" stelde ze voor en haalde me langzaam uit onze omhelzing.
"En oude goede herinneringen boven halen?" vroeg ik en glimlachte klein.
Megan slaakte een enthousiaste gil en nam me opnieuw in een omhelzing.
Je kon zeggen wat je wou over haar, maar ze stond altijd maar dan ook echt altijd voor je klaar.

Dit stukje is een beetje saai? Maar morgen post ik weer en dan is de grote dag (': Oja, morgen ben ik op excursie met school dus moeten jullie tot die avond wachten helaas ); Zoals jullie zien, heb ik hun niet naar Zayn laten gaan, omdat het zoals jullie al zeiden te toevallig word, het spijt me voor de meerderheid die graag wou dat ze naar Zayn ging in die club.. Thanks again lovely's <33

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen