Liam kwam als de laatste binnen en sprong meteen op de bank die het midden van de kamer in beslag nam. Nu ging het komen. Één voor één werden we ondervraagd dus ook ik, door Harry.
"En Zayn, heb je haar zo ver gekregen?" grijnsde Harry waardoor ik hem een harde stoot gaf in zijn zij. Toch besloot ik antwoord te geven door met mijn hoofd te schudden.
"Wat hebben jullie dan gedaan?" vroeg Harry door en nam gulzige slokken van zijn flesje bier, die Louis zo juist voor onze neuzen had geplaatst.
"Gepraat.." mompelde ik, en liet mijn flesje bier daar niet staan. Het leek wel alsof Harry het drinken weer ging uitspugen van het lachen, gelukkig hield hij het binnen.
"Wat heb jij gedaan dan Harry?" was Niall die het vroeg.
"Nah.." brabbelde Harry onverstaanbaar, en haalde zijn hand door zijn krullen. Dit antwoord van Harry bracht bij mij een grote grijns. Hij had zelf vast ook niet meer gedaan dan praten. Hij had hooguit naar haar lichaam gestaard en het onopvallend aangeraakt.
"Jullie?" was mijn vraag en nam een andere zitpositie aan.
"Ik kijk uit naar morgen" zuchtte Louis dromerig.
"Ik ook wel" mompelde Liam en zette zijn flesje bier terug op tafel.
"Gaan we vanavond nog uit?" vroeg Harry verveeld en speelde wat met zijn mobiel.
"Ik ga naar boven als jullie het niet erg vinden" was Liam zijn antwoord. Louis stemde met Liam in en Niall ging met mij en Harry met naar de pub.
"Bye" schreeuwde Harry door het appartement en sloot de deur achter zich.
De koude lucht omringde mijn lichaam maar die koude lucht verdween al snel toen ik de pub binnen stapte. Harry snelde meteen naar de drukte terwijl Niall rustig langs me bleef staan.
"Shotje?" vroeg ik terwijl ik al richting de bar liep. Zonder antwoord van Niall drukte ik hem een drankje in de handen.
"Ik ga dansen" schreeuwde ik luidruchtig en liet Niall achter maar wist dat hij niet lang meer alleen bleef, we waren immers beroemd.
Schreeuwende fans gaf ik wat ze wouden en gelukkig lieten ze me toen door naar de drukke menigte.
"Sexy" bij deze woorden gleed een frisse adem langs mijn nek wat niks bij me deed. Ik draaide me om en bekeek het meisje voor me. Ze leek me ver boven de twintig maar waarschijnlijk was ze goed in bed dus afwijzen zou een slechte beslissing zijn.
"Wanna dance?" vroeg ze uitdagend terwijl ze langs haar lippen likte. Natuurlijk wou ik niet dansen, ik wou haar.
Ik duwde haar richting de toiletten en draaide de deur op slot. Ruw belande ze tegen de muur en begon ik haar hevig te zoenen. Haar adem werd onregelmatig terwijl ze af en toe een kreun liet horen. Dat wond me alleen maar meer op, dat was ook de reden dat mijn handen onder haar shirtje gingen.
Ik had ook mijn behoeftes.

Peepz, ik heb een vraagje :p Moet Niamh ook diezelfde avond nog naar die pub gaan zodat ze Zayn tegenkomt of niet? Hoe eerder jullie antwoorden hoe eerder ik verder kan dus.. (: Ik post het nieuwe stukje om 00.00. Bedankt voor jullie abo's en kudo's en reacties natuurlijk, you guys are the best! <3

Reageer (20)

  • thatonechild_xo

    sws Niamh moet dan juist in de wc komen dat is dus FAIL

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • Faery

    KOALA + ZAYN = LOVE OMG.

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    aww dat plaatje <33'

    1 decennium geleden
  • xbeertje

    J-A-.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen