Foto bij OO9 || hello amsterdam.

ROMY POV
We zitten in de trein en het is ijskoud omdat de zon nog niet helemaal opgestegen is. Natuurlijk zingen we weer alle liedjes van One Direction mee maar nu voegen we een andere tekst toe zoals 'NOW I'M CLIMBING ON PAUL, BUT HE DON'T NOTICE AT ALL'. De hele trein kijkt ons raar aan omdat ze natuurlijk niet weten wie Paul is.

Eindelijk zijn we aangekomen in Amsterdam. Ik ontvang een sms dat we naar de Mac Donalds moeten. 'OP NAAR DE MAC DONALDS' schreeuw ik tegen Britney en Renske. ''Ehm.. oke''. We rennen alle 3 als gekken naar de Mac donalds. Ineens gaat er een gedachte door mijn hoofd. 'Hebben ze ons de laatste keer gespioneerd daar?' dacht ik. Maar toen dacht ik dat het niet kon. We gingen de mac Donalds binnen en gingen zitten. Mijn telefoon trilde omdat ik een sms kreeg. 'Volg de hartjes op de weg xJe blue eye' , Britney krijgt op dat moment hetzelfde smsje maar dan met 'Volg de hartjes op de weg x Je boo bear'. We rennen naar buiten en trekken Renske mee.

We lopen nu al 20 minuten en we zijn eindelijk aan het eind van de hartjes. Ze zitten in een klein stukje bos waar nooit iemand komt. Niall, Louis en Harry zitten op de grond met een hart om zich heen gemaakt van takjes. Ik ren naar Niall, Britney rent naar Louis. Renske blijft stil staan tot dat Zayn en Liam aan komen lopen en haar op tillen. 'Kom op beautiful' zegt Liam. Ze zetten haar voor Harry en lopen dan weer weg. Harry knuffelt Renske teder en gaat een gesprek met haar aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen