ik wil BlGBANG hierbij even bedanken voor de grote reactie ^^ van dat soort reacties hou ik nou xD dank je!

maar ik wil ook even aan jullie mededelen dat ik dyslexie heb, dus dat ik de reden dat niet alles altijd goed is geschreven :P even dat jullie het weten ^^

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • Yayde

    Hahahaha, graag gedaan! (;
    Aaaawh hij is echt heel schattig, als ik nou ook zo'n jongen vond. Siiiiigh... wat was het leven dan mooi geweest, hehehehe ^.^
    Ik heb in het vorige hoofdstuk al gezegd wat ik van je schrijfstijl en je verhaal vond, dus deze reactie wordt iets minder lang, als je het niet super erg vind. ^.^ Ik ga nu dus maar het originele "verder!" zeggen.
    Verder dus. =DDDDD

    Ow wacht, er is me nog iets opgevallen waar je aan moet denken (schakelt bèta-reader controleknop in). Ik kan het niet echt uitleggen, maar ik kan je wel voorbeelden geven waardoor het misschien duidelijk wordt:
    'Ga nu maar slapen,' zei hij en hij stond op. (hier doe je dus geen hoofdletter, wel een punt)
    'Ga nu maar slapen.' Hij stond op en liep weg. (hij zegt niks, maar voert een actie uit. De zin is zeg maar "afgelopen", nu volgt er dus een punt en een hoofdletter)
    'Ga nu maar slapen,' grijnsde hij en hij rekte zich uit. 'Doei!'

    Snap je? (schakelt bèta-reader controleknop uit)
    Veel succes en snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen