Foto bij * Eleventh *

Bedankt voor de abo's en de reacties en jullie meningen die ik gekregen heb! (: XxX

Krullen zijn het eerste wat uitblinken als ik een glimlach aan die ene jongen schenk. “ Hello, I’m Harry Styles!” We geven elkaar de hand en ik bestudeer hem nog altijd speculerend omdat ik hem ergens van ken. Zijn nonchalante, hese stem trekt me wel aan om uren naar te luisteren. “ Eleanor Calder.” Stel ik me vriendelijk voor. Op de barkruk zit ik een tikkeltje hoger dan Harry, dus besluit hij om zich naast me te zetten zodat onze blikken elkaar horizontaal passeren. “ So, you are a friend of Louis. That’s what I am told of!” Hij glimlacht en bestelt twee drankjes. Zijn eenmaal de cocktails verschenen speel ik meteen met het rietje. Een vriendin, kan ik mezelf zo al noemen?

Een beetje smalltalk maakt elke vrouw wijzer op flirtgebied, maar we worden onderbroken wanneer Louis geestdriftig zich aan ons gesprek koppelt. “ Hi, gorgeous!” Ik leg verward mijn nek een millimetertje naar achter en Harry glimlacht naar me. “ Is that your cheesy pick up line?” Vraag ik hem na een slok van mijn getrakteerd drankje. Harry verslikt zich en hoest de restjes in zijn keel uit. Louis blijft me daarentegen glimlachend en ietwat geraffineerd aankijken. “ If I would use a line than it would sound like this;” Hij wijst me wijsneuzig en sexy met zijn vinger aan. “ Hey, Eleanor, you know what would look well on you? Me.”

Ik lach geniepig en kijk eventjes in zijn ogen en concentreer me dan weer op mijn excellent drankje. “ O, look, Liam. Bye!” Harry maakt zich snel uit de voeten en zijn plaats wordt in de wacht gesleept door Louis. Ik draai flirterig met mijn ogen. Ik heb geen idee wat zijn bedoelingen zijn, maar ben curieus op hetgeen wat komen zal…

|| 11 ||

Reageer (3)

  • xMissMarije

    verder

    1 decennium geleden
  • TheRealThes

    Snel verder
    Xx

    1 decennium geleden
  • Involved

    Whaaa echt een gemeen moment op te stoppen! Snel veder:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen