Foto bij OO8 || the next morning.

BRITNEY POV
Gapend word ik wakker van de vogels buiten. Ik kijk op mijn telefoon en heb 12 smsjes. 'Oh mijn god, dalijk is er wat gebeurd.' dacht ik in mijn gedachten, ook kon ik geen woorden meer uitbrengen. Romy en Renske waren nog niet wakker dus liep ik naar beneden om iets te drinken eenmaal beneden heeft de moeder van Romy de tafel gedekt voor een ontbijt voor ons allemaal. ''Goedemorgen'' zegt de moeder van Romy heel lief 'Goedemorgen, wat ziet dit er lekker uit!' ''Weet je wat, als jij Romy en Renske nou even wakker maakt, dan gaan wij ontbijten :)''. Ik rende als een gek naar boven omdat ik nogal honger had en schudde Romy heen en weer 'WAKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEER WORDEEEEEEEEEEN' schreeuwde ik. Renske werd er ook wakker van. 'Wat is er?' brengt Romy gapend uit. ''Je moeder heeft een ontbijt klaar gemaakt.''. Romy en Renske springen gelijk hun bed uit en rennen naar beneden. 'Lekker mam!' zegt Romy en ze knuffelt haar moeder. Soms wilde ik dat mijn moeder zo'n lekker ontbijt maakte. We gingen met zijn alle aan tafel zitten. Ineens bedacht ik dat ik mijn smsjes nog niet had gelezen. 'Ik moet even naar boven om iets te pakken.' zeg ik nog al verdacht. Dan ren ik naar boven en pak mijn telefoon, nu zijn het 16 smsjes. Ik lees de smsjes 'Ik mis je echt zo erg' 'Waar ben je?' 'Geef antwoord' 'Negeer me alsjeblieft niet, wat heb ik verkeerd gedaan, ik mis je :(' 'Is er iets gebeurd?' en zo gingen de smsjes maar door. Ik stuur een smsje terug 'Sorry lieve Boo Bear, ik lag te slapen en je was zeker ongerust, maar het gaat goed! De moeder van Romy is zo aardig. Ze heeft een heel ontbijtje gemaakt en ik ben eigenlijk even naar boven gegaan om je smsjes te lezen omdat ik bang was dat je boos was. Maar ik dacht het natuurlijk niet want je kan niet zonder je sweetheart :). Ik ga weer naar beneden doei boo bear, ik hou van je. x Britney'.

Nu kan ik eindelijk met een goed gevoel naar beneden, ik pak een borstel en loop er mee naar beneden. Ik had inmiddels gezegd dat ik iets moest pakken. Ik pak een croissantje en smeer er wat boter op en doe er hagelslag op. Renske en Romy zitten wat te praten en kijken dan naar mij, ineens schiet ik in de lach omdat ik weet dat ze het door hebben van mij en Louis. Na het eten dekken we de tafel af en ruimen de vaatwasser in. We lopen naar Romy haar kamer. ''Waarom liep je nou naar boven?'' vraagt Romy nieuwschierig. 'Om die borstel te pakken zei ik toch..' 'Gelukkig geloven ze zulke dingen wel' denk ik diep in mijn gedachten.

RENSKE POV
Zou Harry mijn briefje gelezen hebben? Vast niet.. anders had hij me al gebeld. Te veel gedachten gaan door mijn hoofd en ik raak steeds meer verward. Harry is zo leuk maar Liam ook.. Ik zal met allebei geen contact meer krijgen. Misschien als er een wonder gebeurd. Ik heb hoop.

ROMY POV
Helaas heb ik geen sms gekregen van Niall, ik mis hem zo. Zijn lieve woordjes over dat ik perfect mooi en lief ben. Elke dag denk ik dat het niet zo is maar Niall geeft me zelfvertrouwen. Ik hou niet van hem omdat hij beroemd is maar voor wie hij is. De Ierse Niall met zijn blonde haren en heldere blauwe ogen. Ineens begint mijn telefoon te trillen. Ik pak mijn telefoon en zie een sms 'Hey perfectgirl, hoe is 't nu? er staat een verassing te wachten, vertel het niet aan de andere meiden, kom naar Amsterdam om 2 uur vanmiddag met de meiden x Je Ierse Blue eye'. Ik vertel de meiden dat we om 12 uur op de trein moeten stappen en ze vragen waarom ik vertel ze dat het een verassing is en ze kleden zich aan. We doen onze I Love Niall, I Love Harry en I Love Louis shirtjes aan en stappen op de trein.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen