Dankzij Niall moesten we er vanochtend nog vroeger uit dan normaal. Harry had dus voorgesteld, om vandaag al 'kennis' te maken met onze dates. Ik had hevig geprotesteerd, het was immers een date van één dag. Gelukkig stond Liam eerst achter mij, maar vond later toch het idee van Niall wel wat hebben. Om half twee had ik een afspraak met mijn date, en om eerlijk te zijn, ik keek er niet tegen op. Ze was een prachtig schepsel, met een prachtig lichaam. Wie weet kon ik hét wel twee keer met haar doen.. Ik had mezelf ook voorgenomen om wat minder aan die dingen te denken, dus meteen drong ik die gedachten weg.
"Is de master nerveus?" lachte Louis luid en haalde zijn hand door mijn haar.
"Nee" antwoordde ik relaxed. Louis liet het erbij en verdween op de trap. Inmiddels werd de tijd als het ware versneld wat mij, naar boven deed lopen. Mijn outfit was gewoon simpel ik ging niet iets speciaals aan trekken, dat was niet nodig. Mijn kuif had ik na een lange tijd in vorm en ik knipoogde grijnzend naar mezelf in de spiegel. Master.
"Hazza, waar heb jij afgesproken?" was mijn nieuwsgierige vraag.
"In het park" beantwoorde hij en deed zijn beroemde 'hairflip'. Ik knikte wat onduidelijk en liep grijnzend van Harry weg. Wat was ik blij dat ik het gewoon bij Starbucks had gehouden, al had ik misschien toch beter voor het park kunnen gaan.

Ik keek nogmaals op mijn mobiel en checkte de tijd. Ze was nu om precies te zijn een kwartier te laat wat me eigenlijk gek genoeg wel beviel. Uiteindelijk verscheen er een gedaante met blonde krullen.
"You're late" mompelde ik al begroeting al was het mijn bedoeling om zo over te komen niet eens.
"Weet ik" antwoordde ze nonchalant alsof het niks uitmaakte. Ik haalde mijn schouders op en nam haar mee naar Starbucks. Ik ging haar mijn lieve kant maar even laten zien, ze moest natuurlijk niet denken dat ik één of andere harteloze gast ben.
"Gaat alles goed?" probeerde ik stotterend en moest wennen aan het nieuwe gevoel dat in me op speelde.
"Ja" was weer haar simpele antwoord terwijl ze geïnteresseerd naar haar nagels keek. Hoorde ze nu niet te vragen hoe het met mij ging? Ze was dus zo'n persoon. Onze bestellingen stonden inmiddels al voor ons, en gulzig dronk ik wat koffie uit de beker. Geamuseerd keek ik toe hoe Niamh ook van de koffie probeerde te drinken.
"Heet" gilde ze zacht en zette meteen de beker terug. Nog steeds keek ik toe hoe ze haar tong verbrande met een scheve grijns op mijn gezicht.
"Dat was heet.." mompelde ze opeens iets verlegen en haar gezicht stond niet zo rustig meer. Last van stemmingswisseling? Of deed ze zich gewoon brutaal en groot voor?

Jullie zijn echt geweldig! Ik werd vanmorgen wakker en stond nog steeds in de top en nu kom ik uit school weer en sta er nog steeds in. Supersupersuper echt bedankt jullie zijn de beste! <3 Ik post vanavond nog een stukje, en als het mee zit om 00.00 nog één. Kunnen jullie dan weer kudo's bombarderen? xxx <33

Reageer (19)

  • Faery

    Aaahw. Go Niamh! :'D.
    Weet je, bij Niamh moet ik altijd denken aan Niam en me likez Niam -wenkbrauwwiebel-.
    Omdat ik awesome ben, nog een stukje? (nerd)

    1 decennium geleden
  • xRomeeH

    Heel goed! Snel verder :D!

    1 decennium geleden
  • ConorMayniac

    omg abo erby!!

    1 decennium geleden
  • Impervius

    abo, erbij! <3

    1 decennium geleden
  • GilbertBro

    (krul)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen