Ik hees mezelf in een zwart strak jurkje wat boven mijn knieën viel.
"Ready to go?" gilde Megan opgewonden. Ik knikte zwak en volgde haar het huis uit.
"Je bent mooier als je lacht, dat weet je toch?", deze opmerking liet me kort grinniken waardoor er een lach op mijn gezicht stond.
"Veel beter" sprak Megan weer en opende - de deur van de pub. De geur van alcohol drong mijn neusgaten binnen en Megan was meteen verdwenen. Ze was waarschijnlijk al tegen een jongen aan het schuren. Ik was meer tweede keus, zo noemen ze het volgens mij. Niet dat ze me niet mochten of ze me niet aantrekkelijk vonden, maar ik was niet het type meisje dat met iedereen hét deed. Het leek me beter om daar gewoon nog even mee te wachten.
"Hier" schreeuwde een onverwachte stem in mijn oren en drukt een shotje in mijn handen. Natuurlijk ging het mis, want de jongen die me het drankje aanbood werd ruw aangeduwd, waardoor de inhoud van het glas op mijn jurk terecht kwam.
"Fijn" gilde ik gefrustreerd en snelde naar de toilet, om de vlek te verwijderen, als het me ging lukken. Luide kreunen klonken vanuit één wc-hokje waardoor ik een vies gezicht trok. Niet dat ik vies was van seks, nee maar het idee dat ik daar misschien zo meteen mijn behoefte moet doen. Ik verliet de toiletten zo snel mogelijk aangezien het daar niet al te fris rook, en kwam weer terecht bij het drukke gedeelte. "Dansen?" klonk er een stem in mijn oor.
Rillingen liepen over mijn lichaam, niet zozeer omdat het een bepaald persoon was, of omdat hij iets met me deed, maar omdat ik dat gewoon automatisch kreeg als iemand adem in mijn oor blies.
"Nee, bedankt" wimpelde ik zijn aanbod af, en liep richting de bar waar ik een drankje in mijn hand kreeg gedrukt.
De jongen wiens aanbod ik had geweigerd leek het niet zozeer op prijs te stellen, maar ik besteedde er verder geen aandacht aan. Ik had wel grotere problemen om me zorgen over te maken. Namelijk die fan-date met Zayn was het volgens mij. Nog steeds kan ik er niet bij met mijn hoofd dat Megan hem een brief heeft gestuurd. Ja, ze had gelijk. Mijn leven was standaard en saai, maar was dit wel de juiste oplossing?
Ik beloofde mezelf die gedachten uit mijn hoofd te zetten en vanavond wild los te gaan. Maar natuurlijk brak ik mijn eigen regel niet. Ik ging geen seks hebben met een vreemde, niet hier of in zijn appartement. Niet zonder mijn toestemming, dat was dan ook de reden dat ik niet graag véél dronk. Nu klink ik vast zwak, maar ik had zelf die regel toegepast en ik ging me er aan houden.
Voor ik het wist zat er weer een vlek in mijn jurk dankzij een paar wilde dansers.
Bedankt.

Kunnen jullie aub kudoën? Jullie hebben geen idee hoe blij jullie me daar mee maken (: Ik ben al super blij met die abo's en reacties en die kudo's die ik nu heb, so thank you'll again! <33

Reageer (5)

  • vlek45

    (nerd)(nerd)(nerd)(nerd)

    1 decennium geleden
  • asianpower

    Op deze foto heeft hij iets weg van zac efron ;D

    1 decennium geleden
  • ZaynLover

    Snel verder! (lol)

    1 decennium geleden
  • Faery

    Hoi, ik ben je nieuwe abo en ik houd van je verhaal :9~

    1 decennium geleden
  • MALIKCREW

    Kudokudokudo (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen