Foto bij OO6

Ik zal minder POV's doen, vergeet geen kudos te geven of te abonneren x (:

ROMY POV
Ik zeg niks tegen Britney en Renske en heb het briefje verstopt. Ook al heeft Renske het deels door door de omhelsing. Britney en Renske zijn ook weg met hun gedachten 'Brit en Rensk hoe was het bij julie?' vroeg ik. Waarop ze geen reactie gaven. 'HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO' wanneer ze eindelijk antwoord geven met ''Ja wat?'' 'Hoe was het bij jullie?' ''Oh niks hoor..'' zeggen ze blozend en ze dwalen weer weg in hun gedachten. Ik pak mijn telefoon en toets het nummer in van Niall om hem een sms te sturen. 'Hey, Ik mis je nu al x romy.' schrijf ik in de sms. Britney en Renske hebben door dat ik bezig ben met mijn mobiel. ''WAT BEN JE AAN HET DOEN?'' Ik stop mijn telefoon weg en antwoord niet.

BRITNEY POV
Ik zit diep in mijn gedachten.. Zou het waar zijn wat Louis zei? en dan kom ik op de gedachte dat ik hem net niet heb gekust en hem ook nooit meer zal zien. Ineens gaat mijn telefoon af, het is een onbekend nummer. Ik doe mijn oordopjes in en neem op zodat niemand het hoort. 'Hoi, wie is dit??'. ''Ik ben het Louis..'' 'Hoe kom je aan mijn nummer?' ''Toen je even opstond om wat te gaan halen was je telefoon uit je zak gevallen en heb je nummer opgeslagen.'' 'Dat is zo schattig Louis, ik kan nu niet alles zeggen.. mijn vriendinnen lopen naast me, maar ik mis je' ''Ik jou ook, ik wilde je kussen maar Harry kwam er tussen, er staat een verassing te wachten'' Hij geeft een kusje door de telefoon en hangt dan op. Renske vraagt nieuwschierig wie het was, ik zei dat het een onbekend nummer was en daarom niet wist wie het was. Gelukkig geloofde ze het.

RENSKE POV
Mijn gedachten zijn allemaal dingen door elkaar. Zou Harry me echt mooi vinden en hoe krijg ik weer contact? Harry is zo schattig met zijn krullen en mooie groene ogen. Er zijn zoveel fans en hij kiest mij. Hij is zo lief. Was hij maar hier in mijn armen, gelukkig hebben ze me dingen geleerd zoals dat alles mogelijk is en er nog altijd een wonder kan gebeuren. Ik zal wachten tot het zo ver is. Britney is ondertussen weer weg met haar gedachten, vast bij Louis en Romy zit als een bezetenen te sms-en, vast naar Niall. Ik schrijf een briefje en plak hem op een paal in de stad. 'Harry als je dit leest, ik mis je, vraag mijn nummer aan Louis via Britney x Renske.' Ik hoop dat hij het zal lezen en ik loop weer met mijn vele gedachten door de stad..
(H)(H)(H)(H)(H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen