Foto bij * Tenth *

<3<3<3

Jeans of een jurk? Met wat kan ik een goede entree maken? Na een uurtje alle kleren van Danielle en mij gepast te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen om een simpel zijden bloesje van Zara aan te doen, gecombineerd met een zwarte minirok – met vanonder die geweldige karteltjes! – van moschino. “ You look stunning, my dear!” Ik klap tevreden in mijn handen door het compliment van Danielle.

“ What’s that?!” Ik wijs naar een doos onder Danielle haar bed. Ze lacht in zichzelf en schudt haar hoofd. “ Don’t you dare to flip out!” Ik schudt sarcastisch mijn hoofd. Ik wrijf mijn pony uit mijn gezicht en kelder bijna de grond in. “ Louboutins?!” Ik spring op het bed en tip de doos aan. “ Oooohhh!” reageer ik overenthousiast. Langzaam alsof het bij de kleinste ademhaling, bij het meest minieme kan breken, haalt ze de deksel eraf en de schatjes komen aan het licht. Een glorierijke glimlach siert mijn gezicht en ik kan niet stoppen door het huis te hijsen met die geweldige Louboutins aan, die Danielle mij voor deze avond geleend heeft.

“ Keep the change,” Danielle glimlacht naar de taxichauffeur, maar ik daarentegen sta met mijn gezicht tegen de ruit geplakt want ik ben in het hemelsparadijs beland! Wauw, dit is ‘London at night?’

“ Can you please pinch me, Danielle?” Ze glimlacht, pakt me bij de arm en vliegt de Vipruimte binnen. In Londen is het uitgaansleven gesplitst in drie fasen. Eerst kom je de bar binnen.
Je geniet van een drankje of twee en wie geluk heeft wordt meteen aangesproken. De tweede fase is waar het dansen echt begint. Het volgende level is in een andere ruimte. In de beste clubs is er meestal een trap in de barruimte, deze fantastische trap leidt je naar de beste dansvloer ooit! Dit is de plaats die Danielle het meest kicken vindt. Nu, de derde fase is het struinen tijdens de vroege uren - want je hebt de hele middernacht doorgefeest – in het romantisch belichte Londen.

Ik glibber uit mijn gedachten wanneer ik een licht tikje op mijn schouders voel.
Fase één begint al goed!

|| 10 ||

Reageer (3)

  • Involved

    Snel veder:) en er is echt niks mis met deze story!

    1 decennium geleden
  • Souslecharme

    ooeeh, sorry i'm happy, ik vertel je nog wel eens waarom.
    En ik begrijp het nu! haha, snel verder <3

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen