Foto bij # 7

btw mensen het dieet dat de hoofdpersoon zich aan houd is niet gezond en raad ik absoluut niet aan! ik dacht ik zet het er even bij.

12.00 pauze
ik maakte een sliding naar mijn mobiel en zette het alarm uit. ik was helemaal bezweet van het dansen maar dat was ik wel gewend. ik deed nog snel een cooling-down en pakte toen het flesje water uit mijn tas. de jongens die net langs liepen zagen me op de grond zitten en ik deed een teken dat ze naar binnen mochten komen. Ashley ging meteen naast me zitten en de andere jongens volgden zijn voorbeeld. "en jongens wat vinden jullie ervan?" vroeg ik terwijl ik me nog steeds vol goot met water. "waarvan?" vroeg CC en ik haalde mijn schouders op "de studio, het huis al het nieuwe." de jongens keken elkaar even aan. "nou we zijn wel gewend aan de studio's en zo dat hadden we vroeger ook- " ik moest lachen "sorry - ik weet dat jullie al veel langer muziek maken- wat ik bedoel is of jullie al wennen aan met zo'n grote groep wonen enzo." de jongens knikten en Ashley keek me aan. "jij kent onze muziek?" vroeg hij terwijl hij me een zachte stomp tegen mijn schouder gaf. ik voelde hoe ik rood werd "ja, ik ehhh... ben best wel een fan..." de jongens begonnen zachtjes te lachen. "wij zijn ook fans van jou muziek. je bent erg goed." ik knikte en bedankte de jongens voor het compliment. "heey trouwens Ashley zei vandaag iets en we wilden graag weten of het klopt." ik keek op waar hadden ze het nou weer over? "is die zwarte lamborghini buiten echt van jou?" ik grinnikte jongens en auto's. ik leunde naar mijn tas toe en zocht naar de sleutel. "ik ga er vanuit dat jullie auto kunnen rijden?" vroeg ik terwijl mijn hoofd nog steeds in mijn tas zat. de jongens zeiden van wel en eindelijk vond ik de sleutel. "ik wil hem graag terug zonder krassen, deuken of een boete wegens te hard rijden." zei ik en ik gooide de sleutel naar Jake die hem verbaasd opving. "oh en geen gekloot met de radiozenders, er liggen cd's voorin." zei ik terwijl ik naar de klok keek. "leef je uit" zei ik en mijn alarm ging weer. ik deed mijn oortjes in en de jongens begrepen dat ze weg moesten omdat ik weer moest oefenen. ze stamelden nog wat bedankjes en ik moest lachen. "ga nou maar." daarna focuste ik me op de muziek die uit mijn oortjes kwam.

15.00 naar huis & douchen
om drie uur liep ik de studio uit en keek ik of de jongens al terug waren met mijn auto.Jake, Jinxx en CC waren aan het wachten op Andy en Ashley die kennelijk nog weg waren. ik ging op een van de trap treden voor het gebouw zitten en pakte mijn script tevoorschijn. ik probeerde het te lezen maar ik kende het al uit mijn hoofd. met een zucht legde ik het weg, dit betekende tenminste dat ik er later vandaag niets aan hoefde te doen.Jinxx kwam naast me zitten met een snickers in zijn hand. ik probeerde het niet te ruiken maar mijn maag had de aanwezigheid van eten al opgemerkt. mijn maag begon hard te knorren en Jinxx lachte "wil je wat chocolade? ik heb echt super veel." snel schudde ik mijn hoofd "nee dank je" jinxx haalde zijn schouders op en ik deed mijn armen gauw over mijn buik. waarom kon die nou nooit eens stil zijn? Het duurde niet lang voor de jongens terug waren, ze hadden dan ook drie uur met de auto gehad. Andy gooide de sleutels naar me toe en ik ving ze moeiteloos. "geweldige auto!" riep Ashley en ik moest lachen. "dankje, maar ik moet weer naar het huis." de jongens knikten en antwoorden dat zij ook wel terug moesten gaan. allemaal stapten we onze auto's in (de jongens hadden een zilveren lexus mogen lenen van Jared) en ik reed voor de jongens langs de weg op.


18.00 eten.
ik had mijn fan mail gelezen en gedoucht toen ik thuis kwam en nu was het dus tijd om te eten. ik hoorde alweer kabaal van de keuken komen en ik rook de geur van pizza van drie meter van de keuken. ik probeerde zo snel mogelijk de keuken in te glippen om mijn salade te pakken maar de geur was te sterk. voor ik ook maar halverwege de keuken kwam rende ik terug om boven de eerste beste wc mijn maag te legen. "alles goed?" hoorde ik de verlegen stem van Eléne uit de deur opening zeggen. toen mijn maag weer wat rustiger was knikte ik. "kan je alsjeblieft vragen of ze de afzuigkap aan willen zetten?" Eléne knikte, blij dat ze iets kon doen en huppelde naar de keuken die aan de overkant van de hal zat. "Kan iemand de afzuigkap aanzetten? ik kan er niet bij en Lillith voelt zich niet lekker." het duurde niet lang voor ik het geluid van de afzuigkap hoorde maar ik wist dat het een hele tijd zou duren voor de geur verdwenen was. ik spoelde mijn mond en maakte de wc schoon. Toen alles er beter uit zag en ik me weer wat beter voelde was er weer een kwartier voorbij. gelukkig was mijn schema voor vandaag klaar en hoefde ik me niet te haasten met het eten.
na nog een half uurtje gewacht te hebben waagde ik het er op. met mijn mouw voor mijn mond en neus liep ik de keuken in terwijl ik probeerde niet door mijn neus te ademen. ik was zo blij dat de salade al gemaakt was, ik zou het niet langer volgehouden hebben in de keuken bedacht ik me toen ik snel weer de keuken uit liep nadat ik ook mijn water en pillen had gepakt.
"alles goed?" vroeg Ashley die op de bank in de woonkamer zat. ik keek moeilijk naar zijn bord waar nog pizza op zat maar ik besloot toch op mijn gebruikelijke plek te gaan zitten. "ik snap niet hoe jullie dat spul kunnen eten." zei ik terwijl ik nog eens voorzichtig naar de pizza keek. je kon het vet er gewoon op zien drijven! Ashley keek naar zijn pizza en tilde zijn laatste stukje op "dit? hierom moest je overgeven?" ik knikte en nam gauw een slok water met mijn pillen. "je slikt pillen zonder moeite, drinkt gore shakes en het is pizza waar je misselijk van word?" ik keek hem aan ik snapte zijn punt niet. " en shoarma en lasagne en taco's en.." Lilly draaide met haar hand als een soort etc. terwijl ze op en neer sprong. Ashley keek met grote ogen naar me "wat eet je dan wel?" ik tilde mijn kom met sla op. "sla, shakes, vitamine pillen en twee keer per week gerookte vis."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen