Foto bij Ch.16 - Like a little family

(pov Maria)
''dus.. hoe was je date gister?''vroeg Joe. ''wel leuk''zei ik en liep rood aan. ''hebben jullie.. gezoend?''. Ik schud m'n hoofd ''hij is gewoon.. het was gewoon een leuke date''. ''vind je hem leuk?''. Was dit nou een vragenuurtje? ''wat? nee.. hij is leuk, maar ik wil niets met hem''. Hij begon te grinniken, meteen kreeg ik weer vlinders in m'n buik. Snel schud ik het van me af ''dus.. hoe gaat het met Sarah?''vroeg ik, met moeite de pijn in m'n stem verbergen.
Ik ben het denk ik gewend mezel pijn te doen en mezelf te laten geloven dat ik Joe niet leuk vindt. En toch vind ik hem leuk. Het is moeilijk Joseph Adam Jonas niet leuk te vinden. Het is bijna onmogelijk!.
Hij zucht ''het gaat goed met haar''. Ik knik en zie dat Allyson wakker wordt. ''heb je haar knuffeltje meegebracht?''. Hij grijnst en knikt en haalt het knuffeltje tevoorschijn. ''je denkt echt overal aan''. ''altijd''grijnst hij en gaf me een plagerig duwtje en een knipoog. M'n hart maakt overuren en ik kreeg vlinders in m'n buik. Wat doet hij toch met me?. Ik leg het knuffeltje bij Allyson in de kidnerwagen en wreef zachtjes over haar buik tot ze weer in slaap valt. Joe's ogen branden op m'n lichaam. Blozend keek ik om me heen ''waar is Winston?''. Joe haalt z'n schouders op en fluit op z'n vingers en niet veel later kwam Winston aangewaggeld. Ik grinnik en pak een stok en gooi hem een eind weg. Blaffend rent hij erachteraan. ''ben je niet bang.. dat de papz ons volgen?''. Hij schud z'n hoofd. Ik strijk een haar uit m'n gezicht en keek naar Allyson.

(pov Joe)
Eindelijk was ik een middagje alleen met Maria. M'n mobiel ging af. Maria keek me aan ''je bent belangrijk''glimlacht ze. Ik keek haar met spijt aan. Ze knikt dat het goed was. Ik haal hem uit m'n broekzak en zag dat het een smsje was van Sarah. ''oh.. we moeten weer naar huis''. ''Sarah komt langs?''vroeg ze zonder enig enthiosiasme. Ik knik en maakt Winston weervast aan z'n riem. Maria stond op. Ik duwde Allyson weer verder die zoet lag te slapen in de kinderwagen. ''weet ze wel dat.. je hier bent? met mij?''. Ik schud m'n hoofd ''ik heb dr al een hele dag niet gesproken''. ''oh''. We liepen verder en kwam al bij mijn huis. ''ik neem het vanaf hier wel over''zei ze en nam de kinderwagen over. ''euhm.. zie ik je nog?''. Ze knikt ''vast wel''. We namen afscheid en ik liep naar m'n huis toe. Net als ik wou gaan zitten belt er iemand aan. Ik liep naar de deur. Meteen werd ik geknuffelt ''schatje, ik heb je gemist!''zei ze. Ik glimlach ''ik jou ook schat''. Ze gaf me een kus die ik gewillig beantwoord. Als Nick of Kevin dit zouden zien, zouden ze me inelkaarslaan. Maar ik kan toch niet zo'n knappe meid laten gaan?. Wat nou als Maria mij niet lek vindt? Dan heb ik niks. Misschien heeft Nick gelijk, misschien moet ik niet op veilig spelen, maar moet ik erop wagen.
''zullen we dan maar naar binnen?''. Ik knik en pak haar hand en nam dr mee naar de woonkamer en plof op de bank. Ze grinnikt en sloeg haar armen om m'n nek. Grijnzend druk ik haar tegen me aan.
Ze hadden gelijk, ik ben laf.

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    snel verder(A)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Maar Joe.vergeven we wel dattie laf is. Haha, leuk stukje!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen