Foto bij OO4 || het concert

Sorry voor de korte stukjes, binnenkort doe ik lange stukken :)
Dit is pas het begin van het echte verhaal <3

We maken ons klaar voor het concert. Ik doe mijn 'I love Niall' shirtje aan, want ik ben helemaal weg van Niall. Renske trok haar 'I love Harry' shirt aan en Britney trok haar haar 'I Love Louis' aan. Met deze shirts leken we net zusjes. Ook al was het wel grappig want we lijken totaal niet op elkaar. Als we naar het treinstation lopen zie ik Justin ik begroet hem niet en schaam me eigenlijk best wel omdat ik dit shirt aan heb. Hij zal vast niet weten wie Niall is en kijkt daarom ook best wel jaloers en boos tegelijk. Ik trek me er niks van aan en loop gewoon met Renske en Britney de trein in. Eenmaal in de trein beginnen we keihard What Makes You Beautiful , One thing en nog meer liedjes van One Direction te zingen, mensen kijken ons raar aan en de conducteur vraagt of we ons normaal willen gedragen. Toen ze dat vroeg schoten we alle 3 tegelijk in de lach en gingen gewoon door waarna ze weer naar ons toe komt en vraag of we normaal willen doen deze keer zingen we nog harder en ze zegt er niks meer van waardoor we nog harder en harder gaan lachen. Na 2 uur in de trein te hebben gezeten zijn we eindelijk in Amsterdam. Met z'n 3-en huppelen we door de stad met ons spandoek 'You're carotastic' We lopen naar de plek waar ze een concert geven.

'Heb jij de kaartjes?' vraag ik nogal bezorgd aan Renske. ''Ja tuurlijk, hoe kan ik die nou weer kwijt raken!''. We geven onze kaartjes af en lopen naar binnen, gelukkig hebben we kaartjes om helemaal vooraan te zitten. Ze lopen het podium op met hun microfoon. Ik zie dat Niall een kleine sticker van de Ierse vlag om zijn microfoon heeft geplakt. 'Ahww' zeg ik ineens uit het niets. ''Wat is er nou weer?'' 'Niks..'. Ze beginnen met het liedje What Makes You Beautiful. We worden alle 3 op het podium geroepen en we huilen van blijdschap. ''What's your name?'' vraagt Harry als het liedje is afgelopen aan Renske 'Renske' ''Mooie naam'' zegt Harry nogal flirterig. Britney en ik hebben het gevoel dat Renske smelt van binnen dus schudden we haar heen en weer zoals Britney bij mij deed. Niall begint te lachen en schreeuwt door de microfoon 'Ik heb honger'. Plotseling worden er allemaal hamburgers het podium op gegooid. Renske Britney en ik kunnen niet stoppen met lachen en de jongens kijken ons daarom ook heel erg raar aan. Louis loopt naar Britney en begint ook met haar te praten.

Even later komt Niall naar me toe lopen en legt zijn microfoon weg. ''Hey, wat is je naam?'' 'Romy' ''Ik moet je iets vertellen, hier heb je 3 backstage pasjes voor jou en je vriendinnen.'' Gelukkig zag niemand dat hij dit deed.. Anders zouden de fans nog al jaloers zijn. Ik loop naar Britney en Renske en geef de backstage pasjes, we doen ze om onze nek en zijn superblij. We verbergen ze wel onder ons shirt zodat niemand ze ziet. Ze eindigen met het liedje One Thing en de jongens blijven maar naar ons kijken. Als ze net weg willen lopen krijgen we allemaal een knipoog. Liam en Zayn vragen iets aan de jongens en wijzen dan naar ons, ze eindigen met wat te zwaaien naar de fans en lopen dan backstage.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen