Foto bij # 6

maandag :5.00 tijd om wakker te worden

ik schoot omhoog de eerste keer dat mijn mobiel zijn alarm liet afgaan. Ik liep naar mijn kast en haalde er schone kleren uit. Ik maakte me klaar voor een nieuwe dag en pakte mijn tas helemaal in: script, I-pod, sport spullen, een flesje water en nog wat andere kleine dingetjes. ik liep mijn kamer uit toen ik zeker wist dat ik niet terug zou hoeven komen. Ik liep door de gang klopte nog even op de deur waar Ashley's naam op stond als teken dat hij wakker moest worden en liep toen door naar de keuken waar ik weer mijn vreselijke shake klaarmaakte. Ashley stond al in de keuken toen ik het spul in een glas schonk en hij keek er twijfelend naar. Hij zag het gezicht dat ik trok toen ik het opdronk en begon te grinniken toen ik snel naar de kraan rende om de smaak weg te spoelen met water. Hij opende de koelkast en haalde er iets te eten voor zichzelf uit. ik keek even naar het eten dat hij had en pakte toen de pillen die ik 's ochtends moest nemen.

5.50 naar de auto
ik pakte mijn tas en keek Ashley aan "kom je?" Ashley knikte zette zijn bord in de afwas machine en liep toen achter mij aan naar buiten. "WoW" ik keek om en zag de jongen met een verbaasd gezicht richting de lamborghini. "van wie is die auto?" vroeg Ashley me en ik liet mijn sleutels aan mijn wijsvinger bungelen. ik klikte de auto open en deed de vleugel deur open. "stap in we zijn laat" zei ik toen mijn alarm weer ging. Ashley stapte nog wat verbaasd in en zodra hij de deur dicht had en zijn gordel om schoot de auto naar voren. Zo snel als de wet me liet rijden reed ik naar de studio. Bij de studio werd ik begroet door het meisje dat daar net werkte als assistent van de directeur. "hoi Emma. Dit is Ashley, kan je hem rondleiden? ik heb haast" zei ik terwijl ik langs het meisje liep en op mijn mobiel keek. Dat ding had alle controle over mij. Ik rende de trap op en liep op een snelle pas naar de zaal waar ik verwacht werd. ik gooide mijn tas in een hoek en gaf snel de jongens die achter de apparatuur zaten een kus op hun wang. "zullen we dan maar?" vroeg ik terwijl ik naar de deur liep en ik stond al in de opname cabine voor ze iets konden zeggen. het duurde even en toen hoorde ik de muziek die ik moest horen en zoals geoefend zong ik mijn tekst.
om zeven uur waren we klaar met het opnemen en ik had een pauze van een uur die ingelast was voor als er iets mis ging met het opnemen.
ik liep door de studio, gewoon om iets te doen. ik liep langs een van de oefen ruimtes en hoorde Ashley oefenen. Hij was echt een geweldig muzikant ik stond nog even in de deur opening en toen kwamen de andere jongens ook begeleid door Emma. de jongens begroeten me casual en ik probeerde ook normaal te doen. ik bedankte Emma nog even en begon een kort gesprek met haar voor ik me weer in een ander deel van de studio moest begeven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen