"Hebben jullie je keuze al gemaakt?" vroeg Liam nieuwsgierig en haalde de pizza uit de oven. "Ja ik wel, Harry nog niet" mompelde ik. Ik scrolde wat door de tweets van onze fans en besloot toen zelf een tweet te plaatsen.

@zaynmalik: Can't wait for the fan-date. I've already made my choice (: Now begin to taste the pizza by Liam

Ach, een leugentje om eigen best wil toch? Ik kon onze trouwe fans natuurlijk niet teleurstellen. Inmiddels was de tweet succesvol verzonden en nam ik een punt pizza vast. "Niet verkeerd" gilde Niall verlekkerd. Ik moest ook eerlijk toegeven dat deze pizza niet verkeerde smaakte. "Jó, ik wist niet dat je er al één had gekozen.." mompelde Harry en stopte zijn mobiel weg. Nonchalant haalde ik mijn schouders op en graaide de foto van haar uit mijn zak. "Sexy" en Harry likte een keer langs zijn lippen. "Ja, ze is van mij" sprak ik kinderlijk, maar toch meende ik het. No way dat Harry met haar naar bed ging. Dat ging pas gebeuren nadat ik haar had genomen. Zo is dat hele gebeuren met het daten van Fans toch nog ergens goed voor, hoe harteloos het ook klinkt. "Ik ga Hazza helpen met kiezen, bye" ik duwde mijn stoel achterover en snelde achter Harry aan naar boven. Die drie kon de tafel ook wel alleen afruimen, we liepen elkaar anders toch alleen maar in de weg. Harry gooide een stapel brieven naar me toe en ik begon met het openen van de eerste:

Drie woorden: I want you.

"Ik heb de juiste voor je gevonden.." mompelde ik verstaanbaar. Harry graaide de brief uit mijn handen en las hem vluchtig. "Te makkelijk. Ik wil er moeite voor doen" gijnsde hij en ging door met het lezen van brieven. Typisch Harry, hij moest weer moeilijk doen. Waarom moeilijk doen, terwijl het makkelijk kan? Ach, ik houd de brief wel bij me, misschien als ik zin heb..
"Deze word het" sprak Harry trots en drukte me - de brief in mijn hand. De tijd om hem nauwkeurig door te lezen nam ik niet, maar ik kon wel de conclusie trekken dat deze brief het tegenovergestelde was, van de brief die ik net open had gemaakt. Zoals ik al zei: Typisch Harry.

Wauw, ik was even een kwartier weg? En had toen al 11 abo's 'D Thank you'll <3 Misschien denken jullie dat ik een fout heb gemaakt bij hoofdstuk 1 & 2 maar ik doe zeg maar bij hoofdstuk 1 een pov Zayn en een pov van Niamh :p Om 00.00 post ik nog een stukje, kudoën jullie dan voor mij?

Reageer (6)

  • thatonechild_xo

    ik heb een abo en ik ben jaloers op Niamh(huil)

    1 decennium geleden
  • lilymeid

    lulligg xd van die bed gaan ahaha

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    leuke verhaal

    1 decennium geleden
  • JessiiStyles

    i love it !!!(H)

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen