Het was weer zover. Ieder jaar deden ik en de jongens een actie voor de fans. We noemden het een 'Fan-Date'. Misschien snap je het al. Duizenden fans schrijven ons, en uit die duizenden kiezen wij er vijf. Die nemen wij me op een date, om ze tevreden te stellen. Liam, Louis en Niall zijn hier altijd zeer enthousiast over. Harry en ik niet. Wij haten het. Nee, we haten onze fans niet. Nee we haten het om met een wildvreemde te moeten daten. Je denkt vast, wat maakt het uit. Het zijn van die preutse meisjes die niks willen en je gewoon aan blijven staren. Ze schreeuwen als het ware van binnen, maar stralen van buiten één en al rust uit. En dat maakt ons nerveus. Tot nu toe, hebben we ieder jaar de meisjes zover gekregen om hét met ons te doen. Natuurlijk hielden ze tegen anderen hun mond hierover.
"De brieven zijn er" schreeuwde Niall door het huis, terwijl Harry met twee zware zakken mijn kamer binnen kwam.
"Daar gaan we weer.." gromde ik geërgerd. Harry maakte een instemmend geluidje en samen begonnen we aan onze eerste brief. Uit de envelop haalde ik een zwarte brief waar met een spijkerschrift een brief op was geschreven.

Hay Zaynie-Baynie. Zo mag ik je wel noemen hè? Goed, kies mij want ik heb dezelfde kleur brief als jou haar. Een dikke zoen.

Ik draaide het blaadje om - om te kijken of er nog meer stond, maar nee. Ze had geen naam vermeld en hooguit twee zinnen geschreven. Iemand die dus geen indruk op me maakte. Met een boogje gooide ik de brief in de prullenbak en nam ik de volgende. Na honderd brieven later werd ik het aardig zat. Harry sliep volgens mij al, en ik was ook toe aan mijn bed. Toch besloot ik nog door te gaan, zodat ik morgen niet door hoefde te gaan. Weer scheurde ik de envelop open en liet ik mijn ogen over de brief glijden.

Jó bradfordboizayn. Ik schrijf dit voor mijn vriendin, zij weet hier dus niks van. Ik vond gewoon dat haar leven een opkikker nodig had dus. Nou.. dat was het.

Weer zo'n korte brief. Maar dit keer waren ze zelfs de kus vergeten onderaan de brief. Deze was anders dan de andere. Het was een doodgewone brief waarop getypte letters stonden. Dit meisje wist wel hoe ze de aandacht moest trekken. Na vijf minuten nagedacht te hebben, besloot ik haar op 'date' te nemen. Oftewel, de vriendin van het meisje dat de brief stuurde. Ik drukte de brief terug in de envelop en ontdekte toen de foto pas. Nauwkeurig bekeek ik de foto van haar. Ze zag er zeker niet verkeerd uit. Ze was vast ook goed in bed.

Oke, hier lijken Harry en Zayn misschien gevoelloze klootzakken, maar het is fanfiction (':

Reageer (7)

  • thatonechild_xo

    abo en Zayn is hier echt een zak, verzin iets wat waar kan zijn, zo is Zayn niet.

    1 decennium geleden
  • ZaynLover

    Hahhaha, lijkt echt leuk! :)

    1 decennium geleden
  • MalikStyles

    ABOO kudoo!

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    lijkt me leuk, abo+

    1 decennium geleden
  • Valverde

    Echt super goed geschreven!
    Ben benieuwd. x. Abo : )

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen