Foto bij * Eighth *

Hij. Louis Tomlinson komt nonchalant met een american smile - zoals ik het graag noem -
binnen en Liam kust Danielle al op haar wang. Een liefdevolle smak krijg ik tegenover mij te horen. Mijn schouders worden stokstijf, mijn keel Saharadroog. Ik neem een slokje om mijn strot een beetje te bedaren en schenk Louis een charmant glimlachje. Ik voel de verleidelijkheid in mij naar boven komen, maar mijn beste vriend schuldgevoel heeft ook een plaatsje aan mijn rechter zij ingepalmd.

Ik heb mijn verhaal niet kunnen afmaken, maar wel mijn middageten. Louis en Liam ratelen maar spannende verhalen af over hun leven als echte vrouwenmagneten én artiesten. Wat ik aan Danielle bewonder is dat ze er geen problemen mee heeft om Liam met de wereld te delen. Jaloezie staat niet in haar woordenboek. Zij is mijn stiekeme leraar die mij de levenslessen onderwijst.

Mijn ogen spieken héél kort naar mijn horloge en ik zie dat er al een halfuur verstreken is.
“ You know, in primary school I was always teasing Eleanor.” Prikkelend lacht Louis mij toe. Woohoo, aanlokkelijk gespreksstof. Ik laat me net als een vis door hem aan de haak slaan. Ik plaats mijn hand fijntjes onder mijn kin en kijk hem intrigerend aan. “ Yeah, sufficient…” Probeer ik hem een beetje te provoceren met een lichtjes lagere stem. Heerlijk als hij dat aankijken-en-dan-wegkijken gedoe doet. Meestal even aantrekkelijk bij het mannelijke als het vrouwelijke geslacht.

“ She was the most fun to tease! ”

|| 8 ||


Reacties+kudo?

Reageer (1)

  • Involved

    Haha die laaste zin, daar lag ik echt dubbel om :)
    Veder!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen