Foto bij * Seventh *

<3

Gisteren was echt komisch en raar tegelijk. Ik had Louis na zó een lange tijd weer gezien en een geweldige dag beleeft en toch waren die verdomde schuldgevoelens niet verdwenen. Maar ja, geen oude koeien uit de sloot halen, hè, Eleanor. Meteen bel ik Danielle en treffen we ons vandaag in een super hip café in Londen. Ik sta te popelen om haar te zien.

Ik stap uit de taxi en sta voor het café wat, als je binnentreedt, heerlijk naar mahoniehout ruikt. Het zonlicht camoufleert de donkere kleuren en laat het café stralen. Blonde vrouwen, knappe mannen. Ze zijn hier allemaal te vinden!

Danielle met haar bruine, stevige krullen springt er zo uit en zwaait hyperkinetisch naar me en giechelend ren ik naar haar toe. “ Sweetie, Finally! What cab did you take?” Ik haal mijn schouders op. “ A normal one, honey!” glimlach ik wanneer ik me tegenover haar neerzet. Vandaag ziet ze er stralend uit. Wedden dat ze nieuwe make-up uitprobeert? “ How is your dancing marchin on? Any jobs?” Ze knikt terwijl ze aan haar muffin pulkt die ze al vóór me besteld heeft. “ Absolutely. Liam introduced to so many people! Incredible! I’m working now with Jessie J. She’s so fun!” Ik moet er nog altijd wennen dat ze een relatie heeft met dé Liam Payne. Twee schatjes die zich gevonden hebben. Plus dat ze met beroemdheden danst! “Get out!” Lach ik. “ Kidding me?” Ze geeft me de helft van haar muffin en glimlacht zelfvoldaan. “ Come on. Stop it, let’s order something.” Ze knipoogt.

We zijn nu aan twee frappuchinos beland en zitten heerlijk te kletsen over ons dagelijks leven. Hoe normaal wij het kunnen noemen. Danielle tuurt om haar heen. Ik merk al dat ze zich op andere dingen focust en steeds zit te piekeren. “ I need to tell you someting.” Probeer ik mijn verhaal te beginnen, maar kan het niet voortzetten wanneer ze me onderbreekt. “Darling, there you are!”

|| 7 ||

Reageer (1)

  • Involved

    I love your story<3

    Snel veder ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen