Laatste deeltje met onverwachte wending xD

De film begint. Op een gegeven moment is er een heel romantisch moment.

‘Aww wat romantisch!’
Joh, je meent het.
Ze legde haar hoofd op zijn schouder, en hij liet het maar gewoon zo zijn. Hij zou nog even met het spelletje meespelen, ze zou hem toch wel op tijd vergeten. Maar nu begon hij toch wel te twijfelen. Wat als ze echt hopeloos verliefd op hem was geworden? Nee, hij moest die gedachte van hem afschudden. Het zou net zo gaan al bij Tonnie Beusink. Zomaar afgelopen. Toch?

Na de film

‘Ga je met me mee naar het strand? Ik wil je iets vertellen.’
Oh nee, nu gaat het gebeuren. Hij probeerde nog weg te rennen, maar zij trok hem mee aan zijn arm, en liet niet los. Op het moment dat ze aankwamen op het strand begon hij toch wel te twijfelen over zijn gevoelens voor haar. Misschien vond hij haar TOCH wel leuk. Des e meer hij erover nadacht, des te zekerder hij werd dat hij echt verliefd op haar was geworden. De manier waarop haar hoofd precies in de holte van zijn nek paste, en het warme gevoel dat ze hem altijd geeft. Ja, als zij het zou vragen, zou hij zeker ja zeggen. Hoeveel spijt hij er later nog van zou kunnen krijgen, doet er niet toe, maar nu…

‘Kevin, ik wil je iets vragen.’
‘Wat is het?’
‘Ben je…Verliefd op iemand?’
‘Ja.’
Even keek ze teleurgesteld, maar als antwoord op haar vraag zoende hij haar stevig. Op de lippen. En het gaf hem een gevoel dat hij nog nooit eerder had gehad. Eerst was ze een beetje overvallen door de kus, maar toen zoende ze terug. En vol ook.
‘Zullen we dit geheimhouden voor de rest van de klas?’
‘Nee, ze mogen het nu best weten. Ik heb een vriendje en dat zal voorlopig ook zo blijven ook.’

‘Missie volbracht’

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen