Foto bij 0.

31 December 2010 8:54 pm.
Ik zit in de bus met mijn Iphone in mijn handen. Ik doe de oortjes in mijn oren en scroll op mijn telefoon bij Artiesten en zoek naar Dream Theater. De beste band ooit. Ik klik op het liedje These Walls en het muziek begint zich af te spelen. Ik stop mijn telefoon terug in mijn zak en sluit mijn ogen. Even genieten op dit moment van dit liedje op 31 December 2010. Ik ben op mijn weg naar huis. De hele dag wezen stappen met mijn 2 beste vriendinnen. Ik zucht zachtjes en open mijn ogen. Ik zie dat een jongen met bruine haren en een zonnebril opheeft naast me is komen zitten.
''Hi'' zeg ik. Hij schrikt en kijkt me aan.
''I thought you where sleeping'' een kleine glimlach siert op zijn gezicht. Hij steekt zijn hand uit. ''I'm Louis, Louis Tomlinson'' fluistert hij. Ik pak zijn hand vast en schud het.
''Megan Mitchell, nice to meet you'' ik kijk Louis beter aan en herken hem ergens van. ''Do i have to know you?'' vraag ik. Hij schud verbaasd zijn hoofd.
''I don't know'' dan ken ik hem niet. Misschien ooit eens zien langs komen lopen. Hij zou heus wel hier ergens moeten wonen, anders kwam hij deze bus niet binnen. Vier andere jongens kwamen onze kant heen lopen. ''Louis'' fluistert een met zwarte haren. Oké, ik moet hem ook ergens van kennen. Ik trek zachtjes aan zijn mouw en hij kijkt mij geirriteerd aan. ''What'' hij kijkt me vragend aan.
''Do i know you?'' hij schud zijn hoofd.
''Maybe you saw me before?'' hij richt zijn aandacht weer aan Louis. ''Louis, we are going'' zegt een andere jongen. Blonde haren, super schattig en totaal niet Engels! Misschien Iers?
''Ok'' zegt Louis terug. De jongens lopen weer weg.
''Friends of yours?'' hij knikt.
''Very good friends'' een knipoog komt tevoorschijn. De bus stopt en ik kijk rond.
''This is where i need to be'' ik sta op. ''I hope i will see you again Louis'' hij knikt.
''Here's my number'' een briefje komt tevoorschijn en hij schrijft zijn nummer erop. ''Call me'' ik glimlach en pak tevreden het briefje aan. Huppelend loop ik naar huis. In een bus, knappe jongen, nummer. Kan het nog beter?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen