Foto bij Ch.14 - Realizing

(pov Joe)
Ik had Sarah thuis gebracht. Het was 23:21 en ik lag op bed, en staarde naar het plafond. Denkend aan wat er afgelopen uren is gebeurd. Misschien hadden Kevin en Nick gelijk, en vind ik Sarah leuk, maar niet zo leuk zoals ik Maria leuk vindt.
Ik vind Maria leuk.
Uit het niets kwam er een glimlach op m'n gezicht. Ik plaatste mijn handen acher m'n hoofd en staarde. De deurbel ging en ik keek naar m'n wekker. Wie komt er in godsnaam nog om half 12? Ik liep naar beneden naar Winston die voor de deur stond te blaffen. Ik deed open en zag een schuldige Kevin aan. Ik keek hem aan ''wat doe jij hier nog zo laat?''. ''Kan ik met je praten?''. Ik hield de deur open. We liepen naar de woonkamer en ik ging op de bank zitten. ''ik moet iets bekennen''. Ik keek hem aan om door te gaan. HIj keek naar de grond ''Ik en Nick hebben Mike overtuigd om Maria uit te vragen, om je jaloers te maken, het dringt gewoon niet tot je door dat je Maria leuk vindt, en ik probeer het alleen een beetje te pushen''. Ik grinnik ''weetje, misschien heb je gelijk en vind ik Maria gewoon nog leuk''. ''meen je het nou?''. Ik knik. Meteen pakt hij z'n mobiel en belt Nick. ''je plan heeft gewerkt!''piept Kevin. Hij praat wat verder en niet veel later hangt hij met een grijns op. ''ik wist dat je niet dom was, ik dacht dat het nog een eeuwigheid duurde!''. Ik keek hem met opegtrokken wenkbrauw aan ''was ik dat dan?''. Hij bleef stil. ''dus.. wanneer ga je het haar vertellen?''. ''ik wil haar eerst denk ik eerst weer leren kennen, en het duurde niet voor altijd Kevin''. Hij bleef even stil ''ik heb een idee, ik moet Maria morgen ophalen van haar werk, samen met Allyson, misschien kan jij haar ophalen''. Ik keek hem aan ''denk je dat ze me wel wil zien?''. Ik knik ''misschien''. Ik glimlach ''goed, misschien moet ik het morgen wel gewoon proberen''.

(pov Maria)
Ik kwam terug van de date en zwaaide Mike uit en liep huis in. M'n moeder zat op de bank met Allyson die huilde. ''hey''. ''hey schat, je komt net optijd, Allyson moet haar flesje nog hebbn en opbed''. Ik til Allyson op ''kan je niet slapen?''. Ik liep met haar naar de keuken en maak een flesje klaar. Ze snikte en leg haar hoofd tegn m'n schouder. Zachtjes wreef ik over haar rug terwijl ik op het flesje zat te wachten. Ik liep terug naar de woonkamer ''bednakt voor het oppassen mam''. ''geen dank schat, ik doe het met plezier''. Ze drukt een kus op m'n voorhoofd. ''weltrusten''. ''weltrusten''. Ik liep met Allyson naar boven en ging op m'n bed zitten en gaf haar haar flesje. ''je raad nooit wie ik heb gezien in de bios, Joe, jeweetwel, die ene jongen die hier best wel vaak is''. Ik zucht ''ik snap niet wat hij nou wilt, en morgen wil hij mt me praten, maar mama moet eerst eventjes werken, centjes verdienen''. Ze viel al snel in slaap en glimlachend leg ik haar in haar wiegje en dek haar toe.

kzal vaker proberen te typen op advies van m'n trouwe lezers :)

Reageer (3)

  • JessyJonas

    Love it<333
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Jaa dat vind ik een goed idee!
    Ik ben benieuwd hoe het praten gaat! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen