Foto bij Ch.13 - Cinema

(pov Maria)
''wil je wat nacho's?''vroeg hij met een volle mond en bied me wat nacho's. Ik grinnik en duw de nacho's weg ''nee, ik zit nog vol van het heerlijke eten van net''glimlach ik. Hij grijnst ''cker weten?''. Ik knik ''heel zeker''. Hij sloeg z'n arm weer om m'n schouder. Glimlachend verstop ik me in z'n arm. Twee mensen lopen de zaal in. Ik herkende Joe en Sarah meteen. Snel verstopte ik me achter Mikes arm. ''wat doe je?''vroeg hij lachend. ''niks''fluister ik zacht. ''hey Joe!''. Hij keek achterom en gaf ons een flauw glimlachje en gaat een paar rijen voor ons zitten. ''wat deed je nou?''siste ik naar Mike. ''sorry, kon m moilijk negeren, als ik dat deed kreeg ik ook commetaar''. Ik gaf hem gelijk en keek naar ze. Hij sloeg zijn arm om haar schouder en trok haar dichter naar zich toe. Ik keek naar de grond. ''wat is er?''. IK schud m'n hoofd ''niks''. Na een tijdje werden de lichten gedimt in de zaal en het scherm ging aan. Ik keek naar de film maar kon het niet laten om af en toe een blik naar Joe en Sarah te werpen. Een steek van jaloezie ging door m'n lichaam. Waarom moest ik nou weer jaloers zijn?.
Na een tijdje was er een pauze. ''ik ga even naar de toilet''zei ik en stond op. ''is goed''. Ik liep de zaal uit, en kon tijdens de film alleen maar naar Joe kijken. Ik liep naar de wc en gooide wat water in m'n gezicht. ''handdoek?''vroeg een stem terwijl ik naar een handdoekje tastte. Ik knik. ''hier''. Ik pak hem aan en droog mijn gezicht. Ik deed m'n ogen open en zag Sarah staan. ''geniet je van de film?''vroeg ze scheinheilig. ''ja, ik ga''. Snel liep ik langs haar hopend dat ze zich stil hield. ''als je denkt dat Joe je nog leuk vindt, dat is niet zo''. Ik zucht en loop naar de zaal en ging weer naast Mike zitten. ''is het gelukt?''. Ik knik glimlachend. Niet veel later kwam Sarah weer terug en ging op haar plekje naast Joe zitten. Ze pakte hem vollop op de mond. Ik keek snel weg en gelkkig gingen alle lichten al uit en begon de film weer. Met een afwezige blik keek ik naar de film.

(pov Joe)
Sarah werd steed handtastelijker. ''Sarah wat doe je?''vroeg ik en probeerde haar wat weg te drukken. ''waarom doe je zo?''vroeg ze geirriteert. Ik zucht ''schat, er zitten hier meer mensen''. Ze keek me met opgetrokken wenkbrauw aan ''of bedoel je soms Maria''. ''Nee. niet alleen zij, ook andere mensen''. Ze zucht en ploft terug in haar stoel ''zal wel''. Er liep iemand de zaal uit. Ik stond op ''ik ga even naar de wc''. Ze knikt. Ik stond op en liep de zaal uit. Ik zag Maria cola kopen. Ik liep naar haar toe ''ehm.. hey''. Ze keek achterom ''hey''. ''geniet je van de film?''. Ze knikt en pakt haar cola aan en betaalt de jongen. ''Je bent hier met je date? is het een beetje gezellig''. ''ja.. ik moet weer gaan. het is niet verstandig om hier te blijven staan''. ''Maria, laten we praten,ik wil weer vrienden zijn''. ''je wilt het uitpraten in een bios?''. Ik zucht ''nee.. vind je het goed als ik morgen bij je langskom''. ''Nee Joe.. dat is niet verstandig''. ''waarom niet?''. Ze keek naar mij, en toen weer naar de grond ''niks.. bijzonders''. Met deze woorden liep ze weg. Ik stak m'n handen weer in m'n zakken en liep ook terug de zaal in. Sarah glimlacht ''ik begon je al te missen''. Ik glimlach ''ik was maar een paar minuutjes weg''. Ze giechelt en gaf me een klein kusje. Ik beantwoorde hem kort en zak weer onderuit in m'n stoel en keek de film verder af. Ondertussen sloeg ik m'n arm om haar schouders en keek verder. Mijn hart zegt om naar achteren te kijken. Maar mijn hersens zijn slim genoeg te weten, dat ze er ook achter zouden komen als j telkens achterom zit te kijken.

Reageer (2)

  • Frederique95

    snel verder (flower)

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Oww wat een gedoe!
    Maar wel leuk gedoe :)
    Leuk hoofdstukje!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen