Foto bij * Fourth *

dit keer is het een langer stukje. Hopelijk weerhoudt het jullie niet van het lezen! :3

Bij meer reacties en abo's zal ik voor jullie dan nog een nieuw hoofdstuk erop plaatsen! (: <3

Danielle en ik zijn onafscheidbaar sinds we elkaar hebben leren kennen. Onze ontmoeting was alles behalve exceptioneel. Zoals ik al vermeld had, hield ik altijd een extra oogje open voor Louis en had dus besloten om eens in een live show van X-Factor binnen te wippen. Op het moment dat de spots zich naar One Direction richtten, bekroop me al een misselijk gevoel. Dit was een belangrijk moment voor Louis en ik bekeek het van dichtbij. Samen met een schoolvriendin van mij zat ik in de eerste rij. Zonder te overdrijven, je zou bijna kunnen zeggen dat ik op de schoot van Simon Cowell of Cheryl Cole zat!

Zonder dat ik het wenste ging mijn hart veel sneller slaan en kreeg ik te weinig zuurstof binnen. De mensen waren zo dicht op elkaar geplakt, dat ik nauwelijks ruimte had om op te staan. Het was luid en het was ontzettend warm én mijn zenuwen kwamen niet meer bij. Ik stond recht om naar het toilet te gaan totdat er zich zwarte vlekken voor mijn ogen vormden en ik over mijn schoenen struikelde tegen de gespierde arm van de bodyguard. “ Ho, Girl, What are your plans tonight?!” Ik kneep mijn ogen samen zodat die vlekken zouden verdwijnen en ik hoopte zozeer dat de securiteit niet dacht dat ik stoned was. “ Let’s get you backstage. Are you allright?” Hoorde ik hem schreeuwen door de galm die One Direction veroorzaakte. Ik wou zijn optreden zielsgraag zien. Ik wou zó graag toejuichen en ‘Louis’ door de zaal krijsen.

Backstage was de lucht al veel koeler en frisser en de zwarte vlekken verdwenen langzaam. Ik hing aan de bodyguard wanneer hij me neerzette. “ Danielle, give that girl something that contains a lot of sugar! “ Dankbaar hield ik het glas coca-cola in mijn handen en Danielle ging naast me zitten. “ How are you feeling?” Ik nam nog een slok en leunde zuchtend tegen de gemetselde muur. In de ruimte nam je warme tinten op en het LED-licht gaf niet eens zo een slechte atmosfeer. “ I’m so much better now! Thank you.” Ik glimlachte vriendelijk en bedankte haar voor haar steun. “ What’s your name?” Vroeg ze. Ik wist niet waar ze die interesse vandaan haalde. “ Eleanor. Eleanor Calder.” Ik streek mijn haren uit mijn gezicht en vroeg naar de hare.

Tja, mijn vriendschap met Danielle was meteen raak. We keken elkaar aan en ik voelde al dat dit niet de laatste keer zou zijn dat we elkaar weer eens zouden ontmoeten. Of misschien hoopte ik dat…

|| 4 ||

Reageer (5)

  • Involved

    Eewaaaha (geen welk geluid dit is maar ik wilde een soort openings kreet;))
    Ik schaam me echt dat ik nu pas deze geweldige story heb ontdekt!
    Ik ben nu natuurlijk ABO :) maar deze story is gewoon te verslavend, heb net alle vier de hoofdstukje gelezen maar ik wil toch al weer meer;) dus heeel snel veder Please!
    Xx

    1 decennium geleden
  • GottaBeLouis

    Snel verder!! Love ya :D

    1 decennium geleden
  • TheRealThes

    leeuk
    snel verder
    Xx

    1 decennium geleden
  • Divide

    WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

    1 decennium geleden
  • TaylorGuitar

    ik snap het nieeett, maar dat ligt aan mij, want tjaa jij schrijft echt gweldig :) maar als ik mag vragen: hebben eleanor en louis ruzie? sorryy ik heb al je hoofdstukken al meer dan 1/2 x gelezen maar ik snap het niet haha. misschien is dat trouwens ook de bedoeling ^^ Maar iig hoop ik dat je het wil uitleggen.. anywayss: snel verder en supergoeed <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen