Foto bij * Third *

bedankt voor de reactieess! (:

Concentrerend op het feit dat ik hem nooit meer zou zien, voorgoed, maakte een plaats in mijn lichaam vrij voor opluchting. Maar ik hield altijd een oogje in het zeil voor Louis. Ik bekeek elke week x-factor vanaf zijn auditie tot het einde. Wanneer hij, samen gemengd met vier anderen tot één band: One Direction, voor de laatste keer zijn performance aflegde.

Sinds die avond toen hij mij net hetgeen vertelde wat ik nooit wou horen, stond ik op het punt van ontwikkeling. Dat was mijn aansporing om mijn leven uit te stippelen waar ik door het leven zou gaan als een aantrekkelijke, jongedame met pit en een apart levensbeeld. Wat, als ik eerlijk mag zijn, een bevredigend resultaat met zich mee bracht.

Zo ging dus een jaar voorbij. Ik werd vaak gevraagd als gezicht voor nieuwe make-upproefjes , fotoshoots en was bijna het woord ‘model’ waardig. Tijdens al die geweldige ervaringen leerde ik mijn beste vriendin kennen. Danielle Peazer. Een vrouw die moves in zich heeft dat elk meisje wil hebben op de dansvloer. Maar het begin van deze vriendschap,
was het begin van een nieuwe trouble…



|| 3 ||

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen