Oké, beetje fantasie hier: Zayn is niet bang van water en Liam mag (veel) alcohol drinken :p
enjoy it!

Eenmaal thuisgekomen praten we met de jongens nog wat over het feit dat ze beroemd zijn in the UK. “Dus, wanneer komen jullie naar België?” vraag ik. “Dat is nog niet voor meteen, we moeten nog beginnen aan onze tour in the UK en Ierland, dus dat kan nog wel even duren! Maar we houden jullie op de hoogt hoor, meisjes!” zegt Harry. We praten nog even verder, en gaan dan samen de auto uitladen. De jongens halen ook meteen hun slaapzakken boven en we tonen hun waar ze vannacht zullen slapen. In het grote huis dus. Ik en Lindsey slapen in de chalet, en zij op de grond in het huis, want het is nog niet helemaal afgewerkt en alleen de keuken en de living zijn al klaar. Deze twee kamers vloeien wel in elkaar en het is dus wel een grote ruimte. “Voila, hier slapen jullie vanavond!” zeg ik terwijl ik de deur opendoe en het kleine trapje afloop. “Tevreden?” “Ja, wow! Dit is beter dan ons appartement!” zegt Louis uitgelaten. “oh, en kijk! Een frigo! We zullen al het eten hier bewaren, zeker?” zegt Niall. “Haha, doe maar hoor! Maar hou nog iets over voor ons hé!” antwoord ik.
We laten de jongens even alleen en gaan naar boven om de voorbereidingen voor de barbecue al te doen: groentjes snijden, het vlees op een schotel leggen, enz. Na 10 minuutjes komen de jongens terug naar boven en vragen of ze kunnen helpen. We zetten ze allemaal aan het werk, maar juist Liam weet niet wat te doen. Ik stel hem voor om achter water te gaan, beneden in het dorp, aan een bron. Ik ga mee met hem. “Dus, alles ok met jou?” vraag ik. “jaja, hoor, goed weer, al mijn vrienden, mijn lief en eten bij mij. Wat wil een mens nog meer?” “haha, ja, je hebt gelijk, kom geef me die lege fles zodat ik ze kan vullen.” Hij geeft me er een en vult er zelf ook één. Opeens gaat hij achter mij staan en giet hij het ijskoude water over mij, ik gooi terug met mijn water. “aaah, zo koud!!” roept hij. “Jaja, boontje komt om zijn loontje, schat!” we keren kletsnat terug naar boven met onze opnieuw gevulde flessen water. “Wat hebben jullie uitgespookt?” vraagt Louis al lachend. “Haha, klein watergevechtje niets ergs hoor!” zegt Liam. Opeens hoor ik Lindsey gillen en ik zie haar op de arm van Zayn naar buiten gesleurd worden. Hij klimt op de ladder van het zwembad en hij plonst samen met Lindsey het water in. “Dit noem ik nu eens een watergevecht!” zegt hij en hij begint met zijn armen in het water rond te spetsen zodat het alle kanten uitgaat. “Wacht, ik kom eraan!” hoor ik Liam net nog roepen voordat hij me rond mijn middel op zijn schouder heft en zich op dezelfde manier in het water laat vallen. De anderen komen ook in het zwembad en ik stel voor om anders de volgende dag naar een meer te gaan waar het water altijd goed warm is. Ze stemmen in.
We kruipen allemaal uit het zwembad en zetten ons rond het vuur, dat Harry had aangestoken om later een barbecue op de doen, om ons op te warmen. “We moeten jullie denk ik iets vertellen…” zeg ik terwijl ik vragend naar Liam kijk. “Euhm, we zijn, euhm, een koppel, om het zo te zeggen.” Voegt Liam eraan toe. “Ik hoop dat dat geen probleem is voor jullie?” zeg ik daarna. “Wat? Een koppel! Zie je, ik had het nog gevraagd of er iets was hé, ik kon het gewoon voelen!” zegt Lindsey verwonderd. “Haha, ja, maar ik durfde nog niets zeggen.” “En, tuurlijk is dat geen probleem voor ons, toch jongens?” vraagt Louis aan de anderen. Ze zeggen direct van nee en Harry voegt er nog aan toe: “Ik ben zelfs blij, want ik wist dat julllie elkaar leuk vonden, dus beter nu dan nooit!” “harry, dat is geen spreekwoord…” zegt Louis. “Euhm, whatever , ik kan toch ook niet alles weten!” Iedereen begint meteen te lachen, tot Zayn zegt : “Dit is misschien ook het juiste moment om ons ‘geheimpje’ te verklappen, nee Lindsey?” ze kijken verliefd naar elkaar. Iedereen wist meteen wat dat betekende en we begonnen allemaal door elkaar te roepen “Ik heb het je gezegd hé!” “Wat is dat hier vandaag?” “Hebben jullie iets gedronken waar Liefdesdrank in zat ofzo?”, “Haha, nee hoor, we wisten gewoon van in begin al dat het klikte, en we vonden dat we het maar eens moesten proberen.” Antwoord Lindsey op alle vragen. “Geen probleem,” zegt Harry, “ik val toch op oudere vrouwen!” “Haha, misschien zitten er morgen aan het meer wel een paar oma’s?” Grapt Louis. Iedereen begint te lachen. We stellen voor om eerst deftige kleding aan te doen, want we zaten daar nog altijd in onze zwemkleren, endan het eten op te dienen. De jongens gaan naar hun slaapplek om van kleren te veranderen en wij naar onze chalet. We praten nog wat over het feit dat Liam en Zayn echt wel cuties zijn en hoe Zayn het had aangevraagd enz. na ons omgekleed te hebben pakken we de kommen met de voorgesneden groentjes en nemen we het vlees uit onze frigo.
“De afwas zullen we morgen wel doen, zeker?” vraagt Liam aan mij na een fantastische avond te hebben gehad rond het vuur. “ja, hoor! Tenzij jullie er nu nog willen aan beginnen?” zegt Lindsey op een sarcastische toon. We plagen elkaar graag, dat is altijd al zo geweest. “we zullen gewoon al de overschotten nog binnen zetten in de chalet, zodat er geen wilde dieren op afkomen.” Stel ik voor. “Wilde dieren?” vraagt Niall geschrokken. “Ja, Niall, wist je dat niet dat er hier ook giraffen en olifanten zaten?” antwoordt Louis hem op een doodserieuze toon. “Haha, nee, maar bijvoorbeeld zwerfkatten of vossen kunnen hier wel voorkomen.” Zeg ik uiteindelijk. Iedereen helpt met alles binnen te zetten en nadien pak ik nog een fles wijn uit de frigo om nog wat bij bij te praten. Ik zie dat de jongens al wat tipsy waren, want ze hadden deze middag aan het zwembad al redelijk wat pintjes ook naar binnen gespeeld. Maar kom, het is vakantie hé! Na Drie kwartier is de fles leeg en besluiten we te gaan slapen. Ik geef iedereen een kus op de wang, en Liam een knuffel en een ‘echte’ kus. “kom je niet bij mij slapen vannacht?” fluistert hij in m’n oor. Harry had dit gezien, en zei gewoon luidop : “Willen de meisjes anders niet bij hun boyfriends slapen?” en knipoogde naar mij. Maar ik en Lindsey besloten toch om maar in onze eigen bedjes te slapen, we hadden immers toch niet genoeg slaapzakken. Iedereen neemt afscheid en we gaan naar binnen.
Na een uurtje te liggen ronddraaien en niet in slaap kunnen vallen roep ik Lindsey: “Hey, pssst, ben je nog wakker?” “aah, ik dacht dat ik de enige was dat niet kon slapen!” “Ik heb een idee!” “Wat dan?” “Wat als we nu eens naar beneden slopen en bij de jongens gingen liggen, gewoon in de zetels, en dan zullen ze morgenvroeg verschieten als ze ons zullen zien liggen! Strak plan?” Lindsey was al helemaal uit haar bed geklommen en deed met haar twee duimen naar omhoog het teken dat ze het een strak plan vond. We pakten elk een kussen en een deken en slopen naar beneden. Ik in de grote zetel, zij in de kleinere. We wisten niet of de jongens al echt sliepen, maar so what!
Ongeveer een uur nadien word ik wakker doordat ik iemand naast mij voel komen liggen. “Liam!” fluister ik. “Shhh, don’t wake the others!” fluistert hij terug. We kijken om of iemand iets gehoord heeft, maar het blijkt van niet. Één ding dat mij wel opviel: Lindsey lag niet meer in de zetel! Ik zei dit meteen tegen Liam omdat ik ongerust was. “Don’t worry! She’s there!” zegt hij terwijl hij wijst naar de rode slaapzak die naast zijn lege slaapzak ligt. Ik zie Lindsey in lepel-lepel houding liggen met Zayn. Ze slapen alletwee als een roosje. “So cute!” “Yeah, i know, but you’re also cute.” Zegt hij terwijl hij me op dezelfde manier vastpakt en zijn handen rond mijn heupen legt. Hij geeft me een kus op mijn achterhoofd en niet veel nadien vallen we beiden in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen