Foto bij 2. als je niet meer terug kan..

Lekker vroeg uit, naar Ramona toe! Ik ren de school uit en pak mijn fiets. Nee hé, een lekke band. Ik schrik als ik 2 handen op mijn ogen krijg gedrukt. Ik probeer me om te draaien 'Wie ben jij? Laat me los!' Ik probeer de handen los te maken. Ik voel iemand mijn rits open doen en mijn jas uittrekken. 'Laat me los, was mijn band lek maken niet genoeg?' Ik heb al een vermoede wie hier achter zit.. Jordin..
De handen worden van mijn ogen gehaald en ze rennen weg met mijn jas. 'Geef terug! Jordin!' ik zucht.. Ik stap op mijn fiets en rijd weg, dan maar zonder jas..

Ik zet mijn fiets neer en ren naar de wei toe. 'Ramooooona!' bij het hek sta ik stil. Waar is ze? Ik hoor gehinnik uit de stallen en ren er naar toe. 'Ramona?' ik doe de krakende deur open. Daar staat Ramona, in de binnenbak. Ik zie net haar neus over de rand komen.
'Hee moppie!' ik geef haar een kus op haar neus en schrik als er opeens iemand achter me staat. 'Hooi!' Maud gaat naast me staan. 'Jemig Maud, laat me niet zo schrikken, wil je!' Ik loop de bak binnen en neem Ramona mee aan haar halster. 'Ik dacht dat je me al gezien had, sorry hoor. Maar de andere meiden zijn er ook, kom je even kennis maken?' Ik loop met Ramona de bak uit en kijk haar aan. 'Jaja, maar waarom stond Ramona in de bak?' Maud kijkt naar haar schoenen en staat even stil. 'Nou, uhm, gewoon.. Maar kom je?' ze loopt richting de kantine. Ik blijf even stilstaan en kijk naar haar. Waarom doet ze zo raar?

'Heey!' ik zie 4 meiden zitten aan de cola. 'Hooi' ik pak een kruk en ga naast ze zitten. 'Nou, ik ben dus Merel en de zwarte shetlander die hier staat is Ramona' de meiden kijken me vol intresse aan. Echte interesse? 'Ah die is echt lief. Mijn pony heet Star en ik ben Elise' Die zwarte pony, die altijd zo rond loopt in zijn stal? Die ik ook in mijn droom zag. Maar.. 'Ik ben Maud maar dat wist je al en dat zijn Pleun en Fleur' Ze doen even hun hand omhoog dat op een begroeting moet lijken, denk ik. 'Oke leuk, en wie zijn jullie pony's?'
Ze kijken elkaar aan.. 'Nou.. wij delen zegmaar onze 4 pony's' Ik kijk ze vol verbijstering aan. '4 PONY'S !?' ze kijken allebij verrast door mijn reactie. 'Ja 4, Mirasca, Melody, Celavi en Shenna' Elise staat op en loopt de deur privé in. 'Ik zie jullie nog wel, doeg' ze kijkt nog 1 keer achterom. 'Doei!' ik hoef maar even weg te kijken en Fleur, Pleun en Maud zitten al te smoezen. Maar waar over?

Ik loop de kantine uit naar Ramona, maar waar is Ramona?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen