Foto bij Chapter 8: The Love That I never Had

The love that I never had

Die avond was de druppel. Ik toetste het 04 nummer van Jonas is en vertelde wat er gaande was. Wat ik al die maanden heb opgekropt zei ik nu tegen iemand die ik nog maar pas kende maar vertrouwde hem als niemand anders zou doen. Het luchtte op, er kwam geen pauze, ik moest niet zoeken naar de woorden, ik heb ze al die tijd gedacht en nu kwamen ze gewoon uit mijn mond.

Ik ben toen naar buiten geslopen en naar hem gegaan, hij heeft me getroost. De volgende morgen lag ik in zijn armen, toen wist ik dat hij om me gaf. Ik herriner me nog zijn hese ochtendstem die zei "Goodmorning Beautifull" die stem deed me altijd deed rillen. Geen ril van schrik maar gewoon weten dat je bij hem wil blijven voor de rest van je leven. Dat je veilig bent in zijn armen. Hij stelde toen voor om naar een Starbucks te gaan, het was weekend dus ik stemde in. Niet dat ik nee ging zeggen moest het school zijn, school kon de pot op. Na een koffie met ontbijtkoek te hebben gegeten hebben we samen gewinkelt, ik liep nu door de stad met aan elke hand 3 zakken van verschillende klerenwinkels en eentje van een schoenenwinkel. Maar aan alles komt een einde, 's avonds zette hij me af aan mijn huis. Ik was dom om te denken dat ik voor eeuwig bij hem kon blijven, ik was te naïve, niemand zou ooit om mij geven.

Zoals altijd draaide ik weer met een bang hart de huissleutel in het slot. Ik kwam in de donkere hal terecht, doordat er geen licht brande in de woonkamer werd ik gerust gesteld, hij was weg. Toch sluit ik me weer op in mijn kamer. Ik wou naar de wc rennen om mijn maaltijd gedag te zeggen, maar ik hoorde de stem van Jonas in mijn hoofd, hij had aangeboden om me te helpen, hij ging me uit deze miserie helpen. Als afleiding hing ik mijn aankopen in de kast. Dit was een dag die ik mijn hele leven zou herinneren.
Maar niets is zoals het lijkt.


Sorry dat ik dit verhaal verwaarloos, maar ik probeer mijn eigen draai eraan te geven zodat het och een beetje orgineel is. Dankje voor de mensen die hun abbo hebben gehouden. <3

Kudo, Reactie ?
Diegene met een leuke reactie krijgt in het volgende hoofdstuk een ScoutScout :D

Reageer (2)

  • Lucky1DLove

    omy, echt zo mooi geschreven (:
    kudo + abo ;)
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Refined

    Je schrijft echt heel mooi. :$
    Een verhaal dat zo geschreven is, heb ik nog nooit gelezen.
    Echt vet leuk! (flower)

    Kudo:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen