Foto bij Change 7

Sweet Goodbyes
Dit was het dan. De laatste keer dat ik Niall in het echt zou zien. Er zouden geen uitwisselingen meer komen. We zouden wel met de webcam en via de chat praten, maar het zou nooit meer hetzelfde zijn. De week ging ook zo snel. Voor ik het wist was het voorbij. Niall en ik waren zo close geworden. Helaas niet meer dan dat. Ik had gevoelens voor hem, maar ik wist niet of dat ook wederzijds was. We hadden wel romatische momenten, maar verder ook niks.
Ik zat nog op mijn bed. Ik had net ontbeten en over 1 uur moesten we al verzamelen op het vliegveld. 'I have all my stuff' zei ik. Ik zag dat Niall tranen in zijn ogen had, ik kreeg ze daardoor zelf ook. Niall liep naar me en gaf me een knuffel. 'I am going to miss you so much' fluisterde hij in mn oor. 'I am going to miss you too' We liepen de enorme trap af en ik kon de bus al door de deur-ramen zien staan. Ik draaide me om en keek naar Niall. Hij gaf me nog een laatste knuffel en er rolde een traan over mijn wang. 'Please don't cry, if you cry i'm going to cry too' zei hij en hij veegde de traan van mijn wang af.
Hij deed de deur open en ik liep naar buiten. Ik had amper 2 stappen gezet toen Niall zei; 'Wait! I have a surprise for you!' Ik zette mijn koffer neer en liep terug naar binnen. Niall trok me naar binnen en deed de deur dicht. 'Uuuh, What is it?' vroeg ik verbaasd. 'I just have to do one thing before you leave' zei hij. 'If i don't do this, I will regret the rest of my life' Hij kwam dichter bij me staan en trok me naar zich toe. Langzaam gaf hij me een lange kus op de mond en ik voelde dat ik moest blozen. Hij liet los en glimlachte lief naar me. 'I'll do everything to see you again' fluisterde hij. Ik zag dat hij een traan kreeg en ik gaf hem nog een knuffel. Hij deed de deur voor me open. Ik liep naar de bus en ging bij het raam zitten. Ik zwaaide hem nog voor de laatste keer uit en de bus reed weg. Ik zat nog net geen 10 seconden of Angel begon allemaal vragen te stellen maar ik was met mijn gedachten helemaal weg. Zou hij hetzelfde hebben gevoeld als dat ik de hele tijd deed? Hoe moest het nu verder als we elkaar nooit meer zouden zien? In het vliegtuig besloot ik het toch maar aan Angel te vertellen. 'WAT?! OMG, DAT IS ZOOO COOL! JE HEBT VOOR HET EERST GEZOEND!' had ze geantwoord. Ik lachte maar een beetje maar ik wist niet hoe het verder zou gaan. De rest van de vlucht hebben Angel en ik maar geslapen want we waren heel moe van alle opdrachten.
Ik weet niet wat er me de rest van het jaar nog te wachten staat. Maar diep van binnen hoop ik toch dat ik Niall nog vaker kan zien en dat we veel contact houden. Ik had eigenlijk geen idee of we nou vrienden of meer dan vrienden waren. Ik zal moeten afwachten op een wonder.

Reageer (4)

  • mhiwhiwhi

    tip: er staat : ik gaf me nog een knuffel

    1 decennium geleden
  • Partyhard

    omg zo romantisch :D

    1 decennium geleden
  • swaggie

    awwhhh ze moeten elkaar wel nog een keer zien!!

    het is zo schattig!!!<333

    1 decennium geleden
  • NaomiHoran

    Awwh(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen