Foto bij - Two Months -

(pov Maria)
Het was zaterdagavond en ik trok m'n jurkje aan. Ik stijlde m'n haar en liep naar beneden. ''Wauw Maria je ziet er prachtig uit''glimlacht m'n moeder. Ik begon te blozen ''bedankt''. Allyson lag in haar box. Er stopt een auto voor de deur. Ik liep naar Allyson en pak haar op ''ik ga op een afpspraakje met die ene hele leuke jongen, dus doe je beetje aardig tegen oma?''. Ze keek me aan en lachte. Ik glimlach. De deurbel ging en ik gaf Allyson aan m'n moeder ''braaf zijn ok?''. IK druk een kus op haar hoofd. M'n meoder glimlacht ''veel plezier schat!''. Ik knik en liep naar de voordeur en deed open ''hey''. Mike grijnst 'hey''. Hij stak z'n hand uit. Ik glimlach en pak hem vast en sluit de deur achter me en liep samen naar z'n auto. ''je ziet er prachtig uit''. Ik begon te blozen ''bedankt''. Hij hield de deur voor me open en ik stap in.
''Weetje, ik zat te denken, aangezien het nog maar 9 ur is, misschien kunnen we naar de bios''zei Mike als we klaar waren met eten. Ik glimlach ''lijt me gezellig, ik ben al een hele lange tijd niet naar de bios geweest''. Hij grijnst ''cool, we kunnen naar The Hungergames gaan?''. Ik knik. Hij legt geld bij de rekening en stond op. We liepen terug naar de auto en reden naar de Bios. Onderweg deed ik de radio aan en ''Give Your Heart A Break'' werd afgespeeld. We kwamen aan bij de bios en ik stapte uit. Mike wachtte en sloeg zijn arm over mn schouder. Lachend hield ik z'n hand vast ''weetje, je bent weer de eerste jongen die zorgt dat ik plezier heb''. Hij grijnst ''ik voel me vereerd''.

(pov Joe)
Samen met Sarah stond ik in de rij. ''Ik kan niet wachten tot ik de Hunger Games kan zien''giechelt ze. Ik glimlach ''nee ik ook niet''. Ik hoorde de deur opengaan en hoorde een bekend lach. Met een pijnlijk gevoel keek ik achterom. En jahoor, daar liepen ze. Ze was het meisje van m'n dromen ik zat vol verbazing naar haar te kijken. Het jurkje dat ze aanhad stond haar prachtig en omhelsde haar lichaam. ''Joe?''vroeg Sarah. Ik schud m'n hoofd en keek haar aan ''ja schat?''. ''gaat het?''. Ik knik ''natuurlijk''. Ik druk een kus op haar lippen. Ze begon te giechelen ''fijn''.
Ik keek toe hoe Mike zijn arm over haar schouder deed.
Ik keek toe hoe Maria aan zijn arm trok en in zn arm verstopt.
Ik keek toe hoe Mike haar aan het lachen maakt.
Ik keek toe hoe Maria in z'n ogen staarde.
Ik keek toe hoe hij haar de zaal in leidde, hand in hand, en ik kon niet wegkijken.
Ik keek toe hoe hij MIJN meisje van me afpakt.

mwuahaha waarom krijg ik niet mer zoveel abo's? ;( wordt het verhaal slechter ofzo?

Reageer (3)

  • Frederique95

    nee je verhaal is gewoon awesome ben een trouwe lezer (A)

    snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Oehh Joe is jaloers!!

    Snel verder!!

    Love it!!! <333

    1 decennium geleden
  • MissJojo

    Hahahaha Joe is Jaloers!
    En je verhaal is helemaal niet slecht! Het duurt alleen best wel lang voordat er nieuwe hoofdstukjes komen (a). Misschien dat dat een reden is.
    Maar ik hou mijn abbo lekker hoor! Ik wacht wel geduldig =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen