Foto bij (14) Like Sisters..

Hier zit een anti-school kindje... :S

^-^

Toen ik de volgende morgen beneden kwam, was het -in vergelijking met andere momenten- muisstil. 'Goodmorning bitches.' zei ik glimlachend toen ik de keuken binnenliep. 'Niet zo optimistisch, ik weet dat jij het ook zitten hebt.' mompelde Sarah duister. Zo was ze dus 1 week in de maand. Zij en Melody lagen elk in een zetel. 'Maar ik zet me erover.' zei ik. 'Waar zijn de jongens?' vroeg ik verbaast. 'We hadden geen zin in jongens vandaag, je snapt wel waarom, daarom heb ik Jojo op queeste gestuurd. Laat hem hen maar bezig houden.' zei Sarah duister. Ik glimlachte licht. 'Leg je erbij schat, laat ons in harmonie lijden en ons vrouwzijn vervloeken.' mompelde ze. Melody opende 1 oog en keek Sarah raar aan. 'Na een tijdje wend het wel. een jaar of vijf...' zei ik zacht. ik legde me naast Sarah in de zetel, het was krap, maar daar was ik aan gewend.

We waren de zetel amper uitgekomen. We hadden pizza besteld en Jojo een sms gestuurd dat hij in het terugkeren naar huis extra ijs moest meebrengen. Natuurlijk had hij dat gedaan.. hij zal ook wel gemerkt hebben dat Sarah niet te verduren was op dit moment.
Als een braaf jongentje gaf hij elk van ons een pot ben & jerry's. Ik glimlachte. 'Thanks.' Hij haalde zijn schouders op. 'Hallo schatjes, zusje.' zei hij. Ik stak mijn tong uit. 'Man, ik heb honger. We gaan dus echt nooit meer zo lang zwemmen. Waarom wou je zolang blijven, Jojo?' vroeg Bill verbaast. jojo glimlachte en keek heel even naar Sarah. 'Ik heb zo mijn redenen.' zei hij zacht. 'Hé, Is het eten nog niet klaar?' vroeg Tom. Ik keek hem aan. 'Serieus? Ga je er tegenwoordig van uit dat wij koken voor je? Nou, veel plezier, deze week koken jullie maar iets.' zei ik. 'En ik hoop voor jouw dat het eetbaar is.' zei Melody. Sarah glimlachte lichtjes, maar richtte haar aandacht op haar ijs. 'Omg! Ik weet wat er is.' zei Bill met een klein lachje. 'Wat dan?' vroeg Tom. hij staarde ons een tijdje aan. 'Neh? Dat kan toch niet..jullie..dinges..valt samen?' vroeg hij verbaast. 'Tom, dit zijn vrouwenzaken.. jongens moeien zich daar niet mee..anders overschrijden ze een bepaalde grens..en dan word ik boos.' zei Sarah met een duistere blik in haar ogen. 'Ik zou niet met ze lachen, Tom, dat is problemen zoeken. Been their, done that.' mompelde Jojo. 'Nah nah, dat suckt zo voor jullie..!' zei Tom. 'Krijg je spijt van.' zei Melody. Tom leek weg te kruipen, maar toen er niet meteen een reactie was, bleef hij staan. 'Tom, ze bedoelen, daar krijg je spijt van...over een dag of 3.' zei Bill. Oh, wacht maar af jochies...

Reageer (8)

  • Assje

    Hier heb je ook een antischool kindje *Zwaait*. Ik geraakte deze ochtend echt niet uit mijn bed --'.
    En wanneer komen ze -eindelijk- te weten dat ze familie is? :$.
    Snel verder <3
    Xxx

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    oke,
    snel verder.

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Grappig!
    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • darksunside

    ik ben dan ook altijd zo(duivel)
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Zwabber

    hahaha zoo leuk xD
    snel verder <3!.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen