Part 3 :)

“ha, het was echt zalig” ,zei ik, “nooit gedacht dat we hier zo rap mensen zouden leren kennen, en dan nog zo’n knappe jongens! Dat is wel geluk hebben!” “haha, zeg dat wel! En man, Zayn ruikt echt lekker! Ik heb deze nacht geslapen in zijn t-shirt en die rook echt goed! Ik moet de naam van zijn parfum is vragen!” zei lindsey. “ja, Liam rook ook heel goed, maar ja, zoals ik al zei, waarschijnlijk hebben ze daar in hun geboorteland een lief hé!”. “Nee, nee! Harry fluisterde het gisteren in mijn oor terwijl we naar het hotel liepen. Hij zei: “jullie hebben geluk, want Zayn en Liam hebben gezegd dat ze jullie wel zien zitten, én ze zijn single! Dat is dubbel geluk hebben hé!” antwoorde Lindsey. “Wat? En dat vertel je me nu maar? Oh My god, had dat dan toch wat rapper gezegd!!” riep ik. “haha, ik zeg het je nu toch!” voegde ze eraan toe, en we reden al giechelend en lachend naar huis.
Eenmaal terug aangekomen aan ons eigen huisje zetten we de auto op de zeer primitieve parking, gaan binnen in de kleine chalet, waar we ook slapen en koken, doen onze bikini’s terug aan en leggen we ons voor de rest van de dag nog aan de rand van het zwembad op twee ligzetels.
De volgende dag doen we juist hetzelfde: Bikini’s, modeblaadjes en een cocktail, dé perfecte match! Terwijl de muziek door de boxen galmt, hoor ik in de verte mijn telefoon rinkelen. Ik ga naar binnen, waar ik hem achtergelaten had, en kijk op het schermpje. “Wie is het?” roept Lindsey. “Ik weet het niet, een onbekend nummer!” ik neem uiteindelijk toch op, je weet maar nooit wie er in de problemen zit, denk ik dan altijd. Ik zet de muziek wat stiller zodat ik de persoon aan de andere kant van de lijn zou verstaan en zet me terug naast Lindsey. “Heeey” komt er met een groot volume uit mijn GSM. Ik vraag me af wie het is, want ik ken niemand die op zo’n hyperactieve manier de telefoon opneemt. “Vas Happenin?” Ik en Lindsey schieten in de lach. Het zijn Zayn en de jongens! “Hallo, jongens! Sorry, ik had jullie nummer niet herkend, ik had het nochtans opgeslagen!” “Haha, ja ik weet het,” hoor ik Harry zeggen, “Maar we wouden jullie laten schrikken!” “Haha, dat was gelukt tot op het moment dat Zayn die ‘Vas Happenin’ eruit gooide” zegt Lindsey. “Oh, staan we op luidspreker?” “uhu, waarom?” “euhm, zomaar… Is daar nog iemand anders?” ik wou neen zeggen maar Lindsey deed me het gebaar dat we hun iets anders gingen wijsmaken. Ze begon te vertellen: “Ja tuurlijk, wij zijn hier met – Ze begon met een reeks namen op te noemen waarvan ik niet eens iemand kende die zo noemde- Jean, Phillipe, Marco, Antonio, Luca, en nog veel andere mooie gasten aan het chillen bij ons thuis.” “Waarom geloof ik dat niet?” hoorde ik Liam zeggen, op een weer zeer beschermende manier. “Ik geloof het pas als ik het met mijn eigen ogen kan zien!” “euhm, weet je wat? Morgenvroeg om 9u zijn jullie hier, gaan we samen naar de markt in een naburig dorpje om wat eten –“Mmm,food!” hoor ik Niall zeggen.—en hangen we de rest van de dag nog wat rond aan het zwembad bij ons, maar dan zullen onze andere sexy boys wel al weg zijn…Deal or no deal?” We horen de jongens als gekken te keer gaan terwijl ze ‘yesyesyes’ roepen. “Wat hebben die gedronken?” vraagt Lindsey aan mij. “Haha, I don’t know, maar ik weet wel dat het een toffe dag zal worden morgen!” “Wees maar zeker!” horen we door de telefoon en nadien haken we in. We draaien ons op onze buik en zonnen nog de hele namiddag verder, wat kan het leven toch mooi zijn denk ik dan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen