Foto bij Why do you wanna help me out of my problems (Tom lovestory) 73

reacties?

Andrew: nee, hou je maar in Demi. jij: waarom? Ze probeert altijd alles te verpesten! Andrew: omdat je niet nog eens in de problemen mag komen, weet je nog? Je zuchtte. Andrew gaf je een knuffel en toen ging er een deur open. Je zag Tom jullie verbaast aankijken en je liet Andrew terug los. jij: ik zal mijn best doen. Hij knikte en toen keek je naar Tom. Je stapte naar hem toe net op dat moment ging de badkamerdeur open. Het was Sam die enthousiast naar je toe huppelde. Sam: ik voel me als herboren! Je kon het niet laten om toch even te grinniken. Andrew: Demi, ga jij nu? Je knikte, gaf Tom een kus op zijn wang en liep toen de badkamer in. Gelukkig lagen er al propere kleren.


Tom pov:
Jij en Andrew stonden nog in de gang. Je keek hem kwaad aan en ging toen naar beneden toe om vervolgens naar de tuin te gaan. Je stak een sigaret aan en nam er een grote trek van. Waarom waren die 2 constant bij elkaar? Soms leek het wel of… Oh nee, niet aan denken Tom, ze zijn slechts goede vrienden van elkaar, beste vrienden, niet meer, toch? Kwaad nam je nog een trek. Je was jezelf aan het gek maken.


Andrew pov:
Je keek hem verbaast na. huh? Wat had je misdaan? Je wou het hem juist vragen maar toen ging hij de trap al af. Je ging dan maar terug naar de slaapkamer van Demi toe. Jullie zaten al een tijdje daar in stilte tot je jou niet kon inhouden. jij: Bill? Bill: ja? jij: heeft Tom iets tegen mij? Bill: hoezo? Jij: ik weet niet, ik gaf Demi gewoon een knuffel en toen keek hij mij kwaad aan. Bill: hmm. Volgens mij weet ik al wat er is. Je zag een deur open gaan en zag daar Demi en Jeffrey in staan. Demi: waar is Tom? Jij: hij ging naar beneden. Ze knikte en ging daarna weg, vast naar Tom toe. jij: hij is jaloers, is het niet? Bill: ik denk het wel. jij: waarom dat? We zijn gewoon beste vrienden.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen