Foto bij Ch.11 - Please say No

(pov Mike)
Kevin en Nick vroegen of ik Maria mee uit wou vragen. Het was wel een beetje gemeen, aangezien zij denkt dat het een echte date zou zijn. Maar aan de andere kant was het voor het goede doel. Ik had haar al wel een paar keer ontmoet, maar nog niet echt mee gesproken. Maria zou zo naar m'n huis komen, zoals afgesproken. De deurbel ging. Ik liep erheen en deed open. ''hey Maria'' glimlach ik. Ze liep naar binnen met de kinderwagen ''hey Mike''. ''alles goed?''. Ze knikt en glimlacht ''alleen Allyson is een beetje hangerig, volgen mij heeft ze een verkoudheidje te pakken, ze is een beetje hangerig''. ''oh''. Ze glimlacht ''ze knapt wel weer op''. Allyson begon weer te huilen. Ik keek hoe ze de baby uit de kinderwagen haalde. ''loop maar mee naar de woonkamer, daar is het warmer''. Ze knikt en loopt met me mee naar de woonkamer. ''wil je wat drinken?''. ''doe maar een sapje''. Ik knik en loop naar de keuken. Op dat moment ging m'n telefoon. Ik zet het glas neer en pak m'n mobiel. ''met Mike''. ''hey Mike met Nick, ik zet je op de speaker Joe en Kevin zijn er namelijk ook''. ''ok''. Ik hoorde iemand op de achtergrond mopperen. ''heb je Maria al gevraagd?''vroeg Kevin. ''nope, maar ik ben zo bang dat ze me afwijst ofzo''.

(pov Joe)
Vraag haar dan niet! dacht ik boos en staar naar de grond. Ik keek naar de telefoon die op tafel lag tussen ons in. ''dit is stom''mompel ik. ''Dude, je moet haar vragen! ze zal zeker vallen voor je charmes!''. ''ik weet niet of ik dit nog wel moet doen hoor''. ''natuurlijk wel! ga maar naar haar toe! ze zou vast wel ja zeggen!''pushde hij. Nick keek me aan ''toch Joe?''. Ik keek hem aan alsof hij z'n hoofd was verloren en schud mn hoofd. Hij gooit de kussen die op de bank lag tegen m'n hoofd ''toch Joe!''herhaalde Nick. Ik zucht ''ja.''mompel ik.
''goed dan, dan vraag ik haar nu''. We hoorden geschuifel. ''hey Maria''riep hij. We hoorden voetstappen komen en toen hoorde ik haar stem door de telefoon. Mijn hart ging tekeer en ik wou nu zo snel mogelijk naar haar huis rennen, wat niet kan. ''ja Mike? Allyson slaapt eindelijk''fluisterd ze zacht. ''ok''zei hij zachtjes. Ik keek naar Nick en vroeg hem geruisloos ''gaat hij haar serieus mee uit vragen?''. Nick knikt en staat met een vieze grijns te kijken. Woede borrelde in me op, maar ik deed m'n best om het te negeren. Ik vind Sarah leuk, ik vind Sarah leuk. ''Maar Maria, zou je met mij.. misschien een date willen?".
Alsjeblieft zeg nee, Alsjblieft zeg nee, zeg gewoon nee.
''ehm.. een date?, ja natuurlijk''zei ze. Ik bleef stil en bevroren staan. Mike zal nu vast een brede grijns op z'n gezicht hebben. Geluksvogel. ''goed, wat dacht je van zaterdag avond? dan haal ik je op om 7 uur, waar wil je eten?''. ''hmm..de Mac? ik heb daar zolang al niet gegeten!''giechelt ze. Alhoewel ik chagarijnig ben, grinnik ik toch. Ze kon de duurste restaurants nemen, en toch kiest ze voor de Mac, echt iets voor haar. Ze is echt one of a kind. Maar dat achterwege, ze had ja gezegd, terwijl ze nee had moeten zeggen.
Na een tijdje gingen Nick en Kevin weer weg. M'n telefoon ging en ik nam op ''wat moet je''. ''ook hallo, wat is er?''. Ik bevroor en mompel wat ''niks hoor, ik verveel me alleen dood''. ''nou in ieder geval, ik wou vragen of je zaterdag avond met me naar de film wou, de nieuwste Twilight komt uit''. Ik glimlach, maar dit keer was het anders, geen vlinders in m'n buik, of verzakking, nee.. gewoon niets. ''vraag je me nou mee uit''grinnik ik. Ze begon te giechelen ''als je het zo noemt, dan ja''.
Ik gaf mezelf toestemming om te vergeten dat Maria een date heeft zaterdag avond. ''goed, maar ik haal jou op om 9 uur''. ''is goed, love you!''. Ik glimlach ''love you too!''.

mwuaha er is geen hoogte te krijgen bij die vent x'D

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen