Foto bij # 2

The black veil brides, mijn lievelings bad, en de band van mijn celebrity crush Andrew Dennis Biersack. het nieuws bleef maar door mijn hoofd gaan en ik had moeite met me te concentreren op het script dat voor me lag. ik liep naar de keuken en vulde mijn glas met water. 'kom op Lillith, nu moet je je echt focussen' dacht ik in mezelf en ik liep de woonkamer weer in. Het was er stiller dan normaal en ik vond het helemaal prima. ik oefende mijn tekst nog tot negen uur en ging toen slapen, morgen zou weer een vroege dag worden zoals alle anderen.

5.00
stond er op de wekker en ik ging snel rechtop zitten om te voorkomen dat ik weer in slaap viel. het was zaterdag vandaag bedacht ik me terwijl ik weer een dag van mijn kalender af kruiste. ik pakte de kleren die ik de dag van tevoren had uitgezocht en ik maakte me klaar in de badkamer. Ik was, met uitzondering van Jared, de enige in het huis met een eigen badkamer.
Ik was dan ook de enige die al zo lang in dit huis woonde en die echt gezien werd als zijn dochter. Ik was niet zijn dochter en hij was ook niet mijn voogd. niet veel mensen wisten het maar hij was alleen mijn manager, meer niet. Natuurlijk voelde het voor mij wel of hij mijn vader was aangezien ik al zo lang bij hem woonde. al voor mijn geboorte was ik op tv te zien, mijn moeder was een 21 jarig meisje en mijn vader betekende alles voor haar. Ze waren jong en verliefd, meteen na de middelbare school waren ze getrouwd. Mijn moeder wilde actrice zijn en had af en toe wat rollen in series maar haar personages waren altijd degenen die mysterieus verdwenen. mijn moeder was zo gek op acteren dat ze mij ook in films mee liet spelen. misschien wat sneu voor haar maar ik was een stuk populairder dan dat zij was. toen ik vijf was en al bekend over de hele wereld kreeg mijn vader een motor ongeluk en overleed hij in het ziekenhuis. Mijn moeder was compleet van slag en in geen staat om voor mij te zorgen. Hoewel zij nog steeds mijn moeder was en degene die alles over mij te zeggen had liet ze me bij Jared wonen die toen manager in training was bij mijn oude manager die met pensioen ging. Ik hoorde nooit meer iets van mijn moeder en begon Jared als mijn enige familie te zien.
toen ik klaar was in de badkamer liep ik naar de keuken de vettige geur van gisteren hing er nog steeds en ik moest moeite doen om niet te kokhalzen. hoe kon iemand dat eten? vroeg ik me af terwijl ik door liep naar de apothekers kast waar ik poeder voor mijn ontbijtshake uit haalde. ik deed het poeder met wat water en melk in de mixer en drukte op de aan knop. 'ahh niks is beter dan het kabaal van een mixer in de morgen' dacht ik sarcastisch en ik zetten de mixer snel op uit. de shake was goor, zoals altijd en ik dronk snel twee glazen water erachteraan.

in de auto zette ik de radio aan op een nieuws zender, saai misschien maar ik vond het belangrijk om te weten wat er aan de hand was in de wereld. het nieuws was de enige manier waarop ik ooit iets te horen kreeg dat niets met muziek te maken had. ik reed de snelweg op waar het te vroeg was voor files en reed zo snel mogelijk door naar de opname studio voor de film waar ik in speelde. het was een film waarin ik een ballerina speelde die zichzelf naar de top wilde dansen.
ik oefende de hele dag door en om 17.00 zat ik eindelijk weer in de auto op weg naar huis. dit was waarom ik van zaterdagen hield, ik was lekker vroeg klaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen