Foto bij ~01~

~

Lucy Pov

Daar zit ik dan, alleen in mijn kamer, mijn huisgenoten zitten weer te zuipen in de woonkamer, wat een leven, elke avond dronken.
Ik besluit maar om naar de woonkamer te gaan, doe mijn vest dicht, deur open en loop de trap af, en ja hoor, zoals ik al dacht daar zitten Rose, Melanie en Lisa met 3 vreemde jongens, terwijl hun duidelijk op een ding uit zijn.

'Heeee Lucy!' schreeuwt dronken Lisa naar me, en doet een poging recht op te lopen. 'Uhm ja hoi, alles goed? niet wat teveel op?' vraag ik sarcastisch, ik weet toch dat ze het niet hoort. Ze lacht hard op en loopt terug naar de jongen en gaat op zijn schoot zitten. Ugh, waarom ben ik ooit bevriend met hun geraakt?

Langzaam loop ik weer naar boven en doe mijn laptop aan, hmmh, er was zo'n chatroom geloof ik, daar had iedereen het laatst over, laat ik daar eens kijken denk ik bij mezelf. Langzaam typ ik de site in, en registreer me. Bij korte beschrijving zet ik m'n uiterlijk, leeftijd en foto neer, eens kijken of ik reactie's krijg, ik pak mijn schrift weer, het duurt toch wel een tijdje,...Na dat bedacht te hebben hoor ik een geluidje, en kijk naar m'n scherm dat 1 nieuw bericht aan geeft, god zo snel al?...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen