Na een hele dag op het strand gelegen te hebben, gaan we nu naar de strandbar waar we afgesproken hebben met Liam ,Harry ,Zayn , Niall en Louis. “Dus, wie vind jij de mooiste van hun allemaal, Manon? Ik vind die Zayn wel enorm knap, met zijn sexy tattoo’s en zijn gebruinde lichaam!” zegt Lindsey. “Ja, dat dacht ik wel dat jij Zayn de mooiste zou vinden, je valt wel op donkerdere types, hé! En mijn favoriet is toch Liam hoor, gewoon de lieve manier waarop hij ons kwam vragen of hij onze rug moest insmeren, en dan die schattige krulletjes er nog eens bij!” antwoord ik. “Maar ja, waarschijnlijk hebben al die mooie gasten toch al een lief en zijn ze gewoon een weekje hier op vakantie met vrienden…” treurt Lindsey. “dan nog, we kunnen toch gewoon vanavond wat plezier maken met hen en we zien wel hoe het verder loopt! Kijk, daar zijn ze al!”
We zien ze alle 5 staan aan de bar op het strand. Ze wuiven uitgelaten als ze ons opmerken. “hey, lang geleden hé, kom ik trakteer! Wat willen jullie? Een cocktail is wel goed zeker?” floept Harry eruit. Nadat de ober onze drankjes op de toog had gezet gingen we een plekje op het strand gaan zoeken waar het een beetje rustiger is omdat Niall soms wel eens last kan hebben van claustrofobie.
We zitten nog een hele avond te praten en merken pas om 12u dat het eigenlijk wel tijd is geworden om te gaan slapen. We hadden niet zo veel gedronken, maar de jongens wouden ons niet laten vertrekken omdat ze schrik zouden hebben dat er iets met ons zou gebeuren. Ze stelden voor om bij hun op hun hotelkamer te gaan overnachten. Ik en Lindsey dachten erover na, en besloten om bij de jongens te blijven slapen, en de volgende morgen naar huis te vertrekken.
“Dus, wie slaapt bij wie?” vroeg Niall? “Ik bij Harry!” riep Louis uit. Wij keken verbaasd op maar de andere jongens zeiden dat ze altijd zo waren, ‘Larry’ noemden iedereen ze. “euhm, ik slaap wel bij Lindsey…” antwoorde ik. Maar toen bleek dat ze maar twee kamers hadden en Niall wel bij ‘Larry’ op de kamer ging slapen, dus moesten ik en Lindsey bij Liam en Zayn overnachten. Niet dat we dat erg vonden natuurlijk…
De volgende morgen werden we pas wakker om 10u en wat merkten we? Er was geen enkel spoor meer van Zayn of Liam op de kamer. Dus gingen we via de woonkamer de keuken binnen, en zagen dat ze beiden bezig waren met ontbijt maken. “oh,zijn jullie nu al wakker?” vroeg Zayn stomverbaasd. “Ga anders nog maar even in bed liggen” voegde Liam eraan toe. We deden wat ze ons zeiden en babbelden op de slaapkamer nog wat verder. Op een gegeven moment wordt er op de deur geklopt, Liam en Zayn komen binnen. Mét een reuze-ontbijt. ‘‘voila, dit hebben wij gemaakt voor jullie, jammer dat het geen verrassing meer was!’’ zei Liam. “geniet ervan!” zei Zayn terwijl hij zich naast Lindsey neerlegde op het bed en Liam naast mij. Het was zeer lekker, alles hadden ze: gekookte eitjes, gebakken eitjes, fruit, yogurt, cornflakes, en noem zo maar verder op. 1 ding vond ik toch raar, alleen vorken lagen er op het dienblad, geen lepels. Ik zei tegen Liam dat ik vlug om wat lepels ging in de keuken, maar Zayn reageerde al vlug: “Nee, doe de moeite niet, Liam eet niet met lepels ,hij houdt er gewoon niet van.” “Ja, rare gewoonte ,ik weet het! Maar als je met mij in hetzelfde bed een ontbijt eet, zal je moeten kiezen tussen de lepel of ik!” Zei Liam. Mijn keuze was snel gemaakt, en we bleven nog enkele uren bij hun thuis rondhangen. We deden samen de afwas en vroegen of de jongens niet eens naar ons dorpje wouden komen en samen barbecue doen. Ze zeiden volmondig ‘ja’ en we vertrokken terug naar ons eigen huisje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen