Foto bij # 1

het was een normale dag: dansen, zang oefeningen, nieuwe liedjes leren en opnemen, film scenes doornemen, een korte pauze om wat te eten en dan weer dansen om te eindigen met mijn teksten voor de films leren. Maar vandaag hing de extra spanning van een nieuw talent door het hele huis. ik at van de sla die op mijn schoot stond terwijl ik op een stoel in de woonkamer zat. het was druk in de woonkamer, een klein groepje had het karaoke spel opgezet en langzaamaan werd de groep steeds groter. Er werd af en toe naar mij gekeken maar niemand sprak tegen me. Ik had ook geen idee waar ik over zou moeten praten tegen ze. Ik kon het goed met ze vinden maar mijn leven bestond vooral uit werken en dat was niet zo'n geliefd onderwerp hier. Soms vroeg ik mensen nog wel naar hun leven, de vrienden die ze hadden, de leuke uitjes die ze hadden, maar ik wist zelf ook wel dat dat niet goed voor mij was. Mijn leven had bestaan uit school en werk en ik was blij dat school er nu geen deel meer van was. Een aantal littekens waren nog steeds te vinden op mijn huid van de kinderen die mij pestten. ik at maar de helft van mijn sla daarna moest ik terug naar de danszaal. toen ik naar buiten liep hield ik de deur open voor iemand die net naar binnen wilde stappen, de grote hoeveelheid koffers liet me denken dat het de nieuweling was maar ik had geen tijd om haar welkom te heten. ik liep naar de zwarte lamborghini die op het grind stond en ik stapte achter het stuur.


het was mooi weer bedacht ik me terwijl ik mijn zonnebril op deed om goed te kunnen zien. ik kon kort genieten van de warme zonnestralen die mijn huid raakte en toen was ik al bij de zaal. Ik liep naar binnen zei hallo tegen het meisje dat achter de balie werkte en liep door naar de gebruikelijke zaal waar alleen mijn trainer was. ik had prive les iets dat ook wel nodig was, ik had de tijd niet om zeker te zijn dat iemand anders de dans ook snapte. een keer per week had ik les met mijn dansers, degenen die de dans beter moesten kunnen dan ik aangezien ik ook nog moest zingen.
moe van het dansen kwam ik weer thuis. de anderen hadden al gegeten zag ik toen ik de keuken in kwam. de geur van vettig eten en vlees kwam mijn neus binnen en ik liep zo snel ik kon naar de koelkast waar de rest van mijn salade nog lag. ik pakte de sla, een vork en de vijf verschillende vitamine pillen die ik elke dag moest slikken. met een glas water en de sla liep ik de keuken weer uit en ik plofte weer op mijn stoel neer. een jong meisje zat op de bank tegen over mijn stoel en ze keek me met grote ogen aan. hoewel ik al mijn hele leven in dit huis woonde waren sommigen nog steeds verbaasd me hier te zien. het meisje keek even verlegen naar haar handen toen ze mij zag kijken en ik kon zien dat ze iets aan het bedenken was waarmee ze een gesprek met mij kon beginnen. Een ander meisje van ongeveer haar leeftijd was haar al voor. "heb je gehoord dat the black veil brides hier komen wonen?" het meisje sprong vrolijk heen en weer en wees naar haar t-shirt waar de gezichten van alle vijf de jongens op te zien waren. ik had net een slok van mijn water genomen en ik voelde hoe het water mijn luchtpijp in ging.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen